![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101112 |
Автор | |
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
![]() |
AKO DOJDAM KE S ECUSTVUVAM KAKO IZROD
![]() ![]() ![]() SAMO JA BEZ NISTO NA MENE....
![]() ![]() ![]() ![]() LEPOTA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
heheh oksi":)
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
eee nema spisok sam ke si dojdis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ako e za toa vidi sea ja prva se pisav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nisto ostanuva da vidime koa e tocno i da se spremime
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
Kumanovac :) maze abe koga e da dojdam i mojava pleska da im ja izivadam
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() |
ај пишиме и мене... |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Што си утнал па немој така таман на време си
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
steta go utnav a?:):(
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
Фалааааааа!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Море мозе и друга да ставам ја викам ова зараза е само кој да свати
![]() ![]() ![]() ![]() Ништо викај и ќе ја наредиме
![]() Баш фино што сепак ова ке бидне малце да се тргнат некои табуа
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Ти си као и обично секогаш добредојдена само некако тетоважите не ти се за ваков вид,ти имаш фенси тетоважички треба нешто поголемко да се направи за да се покаже
|
![]() |
|
![]() |
jeeeeeeeeeee imaa i doagjamm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
Да не кажете дека на вас последен ви кажувам еве прв ке ви кажам.За неколку дена ке биде објавен датум за Првата Таттоо Забава во Македонија.Во организација на Ноќни волци на 9 Декември со почеток во 14 00 во МКЦ ке се одржи за прв пат ваква манифестација во Македонија се надевам дека и вие сите ке дојдете без разлика дали имате или немате тетоважички за покажување.Ке ве известувам благовремено за настанот бидејки уште доста детали треба да се доработат.
Благодарам |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |