![]() |
|
Еротски зборови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Автор | |||
TafTabiT ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ja je bacam u postelju meku
ona urla a ja dizem dreku ona zabrinuto pita "STA JE" a nevidi da mi je prikljestila jaje :) > Bora Corba < Bora prica gluposti ![]() |
|||
http://www.treklens.com/members/taftabit/
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
..................naj mil moj???????.................
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Poveke bi sakala toa da se erotski vozdiski a ne zborovi....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...drugo, sho bi sakala poishe ti od toa...da bide podolgo, da trae poveke i da go isprobash pred da go zemeshhhh...toa...??? ![]() |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Replika
![]() Bi sakala ....... ne samo da se ima tuku da se umee, .........da trae dovolno .......i da e provereno pred da se zeme .....
![]() ![]() P.S Mi falese ovaa baby
![]() |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
te imam sega |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...provereno e...zemi go...ako...bi sakala...pred da go umeesh... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Mi vika ona po telefon :
- Aj ke si gi staime telefonite u gaki edno pet minuti i ke zamisluvame deka sme imale odnos A ja se zbuniv ![]() |
|||
![]() |
|||
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
||
Mamma kolku si ELOKVENTEN i REALEN ...komentarov ti e na mesto!! |
|||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|||
![]() |
|||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
||
ehhhhhhhhhhhhh
mmmmmmmmmmmmmm ahhhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhh upssss svrsivme ![]() |
|||
![]() |
|||
russia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
||
tretiram te tako da te ne bi ispskao, ma duvaj ga gusko
|
|||
![]() |
|||
russia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
||
koga ke se trojkame
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Па баш и не сум нешто посебно речита, а кога ќе решам да кажам нешто-претежно тогаш го усовршувам изговорот на самогласките а,о и у, а од согласките секогаш заглавувам на мммммммм
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
Pa, mozebi navistina ne si recita, ama bi sakal licno da se uveram kako gi izgovaras ovie samoglaski...
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |