![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 54> |
Автор | |
НадетоНаПеце ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Фак е дека никој не сака да гледа намуртени лица и да биде опкружен со личности што шират негативна енергија. Па можеби и од таму потекнува таа "етикета" дека несреќните луѓе се лоши.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
nesreknite spored vas e samo vase mislenje,
dodeka istite ne mislat taka, naprotiv se dovolno srekni. Samo se lepat etiketi bez potreba. |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
лоша сум кога ќе ми стапнеш на жуљ
![]() ![]() ![]() ама среќна сум ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Море од што сум лоша сите ги мразам и со никој не зборувам.................
![]() |
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
"И за добрите и за лошите следува ЛОШО???
Епа бате со тој песимизам во себе нормално е да не си среќен...Животот нуди прекрасни содржини само треба мозок за препознавање на истите!!!" arno vika "grimasana"! ...ushte i ako ti se pogodi mestopolozbata...koj e kako tebe! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
se sl*ga ako sa iskompleksirani sa losi a tea nemet vrska so imanjeto imet i siromasi dobri u dusa i bogati
|
|
![]() |
|
antimedio ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
ЗАКЛУЧОК???? И за добрите и за лошите следува ЛОШО??? Епа бате со тој песимизам во себе нормално е да не си среќен...Животот нуди прекрасни содржини само треба мозок за препознавање на истите!!! |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
многу сум лоша...ама сум срекнааааа....
![]() ![]() Изменето од pagane - 08.Септември.2009 во 11:17 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Cvekence
Сениор ![]() ![]() ![]() ![]() inache...sega duri mi tekna...zoshto mi puka ogledaloto...sekoj pat koga ke pominam pokraj nego. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
sekako. God is love.Love is blind.Ray Charles is God.ili pa ja iam adidas patiki i se crni.znaci site adidas patiki se crni.ja vaka ja sfativ sporedbava ![]() p.s. patikite mi se zakon. Obozavam gi |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
ternistato ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Nesrekjata ne sekogash gi tera lugjeto da bidat zlobni. Mnogupati od nesrekjata lugjeto izleguvaat samo kako posilni, pohrabri i podobri lugje.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
несреќните луѓе се злобни...
хммм... ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
пааааа
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Тема: НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
да ја затворам темава...? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |