![]() |
|
Паркети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eve...i anakin ke go stavam vo moi...omileni- isto kako Blashka i james dean,shto lichi na jul briner.... na kraj.... sepak ona tvoe,....bolje creshov nego bukov... e najdobro ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
na nekoj cuden nacin mi se dopagjaat
me relaksiraat
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
za parketi koga kje pomislam
mi se postavuva edno prasanje dali nivnata tehnika na svirenjeto i kvalitetot na peenjeto e namerno mizeren za da bidat u nekoj fazon na buntovnici- bitna e zabava ili tie tipovi tolku znaat ako tolku znaat so do boga pravele celi 10 godini zatoa so moeto kuce za deset godini kje svirese La Bamba bez niedna greshka cuv denes nivna pesna za buba mara- se vooduseviv kolku moze edna pesna mizerno da zvuci mozebi e toa ono prvoto niven fazon na totalni begineri |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
koj coek? koi to recenici? zboris za bend ili za coek? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ete,zatoa si moja Blashka ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Убаво да си поминеш ..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
PARKETI ke doagaat vo sabota vo shtip, ke odam
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Паркети..........за никаде беа..........без врска.........
не ми се допаднаа воопшто........
![]() |
||
![]() |
||
|
da novi kreteni na kretenska televizija ![]() |
||
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
не знам како тоа некој може да биде воодушевен
![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
|
Koga ke porazmislam malku poveke.....doadjam do zakluchok
hmmmmm...anakin e vo pravo.....sepak,creshoviot parket e podobar od bukoviot |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
De gustibus non est disputandum! Јас мислам дека се sh*t. (со извинение) ![]() А инаку и јас сум Rocker by the way и тоа со дебело искуство во музиката (како музичар, се разбира, и како човек кој ја следи музиката)! Изменето од james dean - 29.Февруари.2008 во 22:51 |
||
![]() |
||
|
PredatorCE....malecko...(poradi toa CE)jas ...te razbiram...no,navistina
nemozam da ti pomognam ![]() Koga jas slushav rock'n'roll ,seushte nemashe pampers peleni a tebe ti beshe prerano za nivna upotreba. Koga malku ke se potsmirish,...navrati pak tuka Изменето од mamma - 08.Март.2008 во 19:57 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |