![]() |
|
Арапски јазик |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ОК....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Ма тоа е буква што ја имаш во тетратката!
![]() Тоа е Л и А споено. Се чита ЛА |
|
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
ِلا
Соученици...во овие рани утрински часови открив вишок буква во арапскиот јазик...од кај излезе па ова, го нема во Суфарата, а, што е ова па сеа? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Што ви текна сега арапски да учете ?
![]() јас денес бев во друштво со арапи од Либанон, многу фини машки , па ме учеа да кажам нешто,,,,ама не ме бива ![]() ај ке ве читкам во оваа тема од време на време и јас ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ја поздравувам нашата убава група и се заблагодарувам за поддршката и помошта. Супер сте
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Inaku pesnata e preubava, fala ti maria magdalena...
![]() |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
|
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Daleku sum, inaku bi dosla......zosto da ne? sekoj jazik e bogatstvo.
![]() |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
|
Поздрав и до тебе Кристин, со мојава омилена песна
http://www.youtube.com/watch?v=1m6PSymnETw А ти...нема ли да ни се придружиш? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav do celoto drustvo sto uci arapski na nacin koj edinstveno go znam: ![]() |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
![]() |
|
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Господине ефендија, два дена труд се тоа, не цел месец
![]() Fantastic Lady, колку што гледам одлично ти оди македонскиот. Каде имаш проблеми, кажи па да ти помогнеме некако. |
|
![]() |
|
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Pa sto ti odgovara...
Koj jazik sakas za pocetok? |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
Fantastic Lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
i jas sakam da naucam Arapski... ![]() no najprvin,,,pomognete mi da naucam makedonski,,,pls.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Ej ja samo sto pocnav da ucam arapski i ne kontam sto se slucuva, koj kogo sto narekol...
Ma Sahih, Allah da te nagradi, no nema problem, pogresno se razbravme izgleda so Tofu, on mislel edno napisal drugo, GO NEMAME PROBLEMOT .... ![]() |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Е јак си со транскрипцијава Тофу,секоја чест. ![]() П.С. не сфаќај ме сериозно,само се шалам на твојот голем промашај во транскрипцијата на погорната реченица,...но во секој случај напишана е без вокали и затоа така експертски ја напиша. ![]() |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |