![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11941195119611971198 1553> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne mu zbori tete, jas so nego prekinav diplomatski odnosi
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
e pa Djaki...i ti rabotese ko pekar nekolku dena..sega ti dojde "zabrana" od kaj MAMA....pa kao ne si zainteresiran za nokna
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Vreme bese da se zatvori “site zaedno...’ zapto taa tema poveke rabotese noke otkolku denje. A nokke rabotaat pekarite. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
caoooo irenka a i jas begam na kratko
![]() |
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
cao za sega
![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Tuka e taman plus i irenka e tuka
![]() |
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
kaj iscezna La Filleto
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Bez kochenjeeeeeee
|
|
|
|
![]() |
|
Fala vi za prijatelstvoto srcinja ste.val znam kako e i jas kocam tamo maco
![]() |
|
![]() |
|
![]() Eve malku tuka..
Posto na drugoto mesto nemozam
znaes blokiraaaaaaaa
|
|
|
|
![]() |
|
i da znaes dama imas prijateli
![]() |
|
![]() |
|
valllllll zlato kako si
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11941195119611971198 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |