![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11881189119011911192 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fala Lavce
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
БУГИ ДА ТИ ПИТАМ НЕШО....
АМА ИСКРЕНО ДА МИ КАЖЕШ....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
леле излив на емоциии
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolegaaaaaaa
Slovenijaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
samo Soblekuvanje i Uzivanje
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
ЗЕМИ ЗЕМИ ЦВИТ РАКА НЕ
СПРАШУЈ КАКО БОМ БРЕЗ ТЕБЕ
СТАВИ ГА НА ПРСИ СВОЈЕ
НЕК СПОМИЊ ТИ ТУ НА МЕНЕ
МОЈ БЕЛИ ЦВЕТ МОЈ ТАЈНИ СВЕТ
.......................................
|
|
|
![]() |
|
Ma kakvo zabuluvanje
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
тешко дека некој ке ме забули
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
bosa, kako sto mozam da primetam vo krajot na trucker nse koristat mnogu turcizmi, ostanalo nesto i od nivnata tradicija... ke te zabuli eeeej ... ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Bosssaaaaaaaaaaaaaaa..se zaoblaci.............pokrij se |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
aj sea ke pocne emisijata pozdravi i cestitki na nasite slusateli...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
кога ми рекол да си ги покријам нозеве
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11881189119011911192 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |