![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11861187118811891190 2229> |
Автор | |
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E JAS SE SOGLASUVAM SO MARCO...SE E SOSTOJBA NA UMOT
![]() ![]() ![]() STO SAKAS, KOLKU SAKAS, KOGA SI SREKJEN, STO E USPEH....
AMA ZA OVA MORA DA SE ZADOVOLENI OSNOVNITE POTREBI NA COVEKOT....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
МАРКО
ТИ СИ СЕГА ЗАДОВОЛЕН СО ТИНА ТАРНЕР ЗАТОА ШТО ЈА ИМАШ КЛЕОПАТРА!! ЈАС ИСТО БИ БИЛ ЗАДОВОЛЕН И СО ТИНА ТАРНЕР АМА ЗА 4 ДЕНА И НЕА ЌЕ ЈА ГЛЕДАМ САМО ОД ДИСТАНЦА, Т.Е. ЌЕ ЈА НЕМАМ НИ ТИНА ТАРНЕР! |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Kade se drugite?? Marko,a Dime???? |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko...ama zasto Blagicaaaaaaaaaa....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Doc.. i jas se slozuvam so Kasper...
rabotite sto gi napisav se vo parabola... za vodata i za senkata.... ova sto go pisuvav ne e idealisticki... tuku se e do sostojbata na umot... ako umot misli deka si siromav - ke te napravi siromav... ako umot misli deka si uspesen - ke bides uspesen... mlad si... priliki ke ti idat... samo sakav da ti ukazam da ja zgrapcis dodeka idi... koga ke zamine... poveke nema da ti se vrati... ovie raboti ti gi kazuvam od moe licno iskustvo... kasper potpolno go razbiram... no uspehot tvoj i na kasper ne e vo vaseto telo... za ova mi trebaa godini da go naucam... izminati mnogu kilometri... i sredba so iljadnici ludje... i jas mislev kako Vas.. na vasa vozrast... sega so Tina Turner sum zadovolen... i moze Blagica Pavlovska ili Angelina Djoli da pominat a jas da ne gi poglednam... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izmeshav se Kasperce,,,muabetite me ponesoa...mi gi izmixaa percepciite i viduvanjata
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
videla =videl..sorry izmeshav rodovite,sepak Trucker e maz...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neznam...ama mi e smesno ova za tabelata.... Kaj gi videla tie parovi..ha,haaaaaaaaa |
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВАЛ ШТО МУ Е НАТРУЦКЕР??? |
|
![]() |
|
марко
ќе морам да се сложам со Каспер. Многу идеалистички настапуваш. со вода и сенки не се одржува фамилија. |
|
![]() |
|
Kardio...ostaj go trucker...frki si ima...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ha,ha
Trucker...pak nesto previde...
Legenda si covece
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11861187118811891190 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |