![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 116117118119120 231> |
Автор | ||
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ej bobi... na slikickava (avatarot tvoj) mi licis na terminator, najseriozno!
![]() Изменето од KoKi - 07.Септември.2007 во 00:09 |
||
![]() |
||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
|
Sigurno i vam vi se slucilo , no moram da si kazam . Denes dva pati pozaliv sto nemam aparat so sebe . Sto e mnogu mnogu e
![]() |
||
![]() |
||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
|
Koga sme kaj avatari ... Vlatko skrasi se so eden avatar me vadis od pamet .Denes koga otvoriv Messenger imav sto da vidam strasiliste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
|
zdravo
|
||
JOIN THE FAMILY
|
||
![]() |
||
stariot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
|
Mnogu cesto sum se kael sto ne e so mene aparatot. Iako e dzeben, praktikuvam da e so mene, ama bas koga nemas aparat togas zabelezuvas najinteresni motivi, togas se slucuvaat najinteresnite momenti pred tvoite oci, koi otsekogas si sakal da gi ''zamrznes''. Taka toa najcesto biduva. |
||
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
||
![]() |
||
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
|
Vchera aparatot beshe so mene AMA mi beshe vo gepek, a vozev koga zdogledav GRUPISHTE od 200-300 motordzii kako me odminuvaat vo obraten pravec Nemozev da si prostam! :( :( mi ideshe da parkiram vo treva ili na trotoar da ja izvadam akreditacijata od FOTOAKCIJA i da pochnam da fotografiram. Ama se vozdrzav poshto imashe shansi da izedam nekoj pendrak :) |
||
![]() |
||
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
|
btw mi stigna email deka tipkava
http://www.thewip.net/contributors/2007/09/during_macedonias_wedding_seas.html dali e ova prestap ili ne mislam deka e vo red bidejki me potpishala NELI? |
||
![]() |
||
|
Bi bilo pozelno da te kontaktirala pred , no i vaka e vo red , mislam . ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A za motordziite , mislam deka vikendov se vo Struga , imaat nekoe sobiranje . Sakate da se infiltrirame
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
|
Добро утро џезери ... овај фотографи
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Dobro utro Bobs , kako e ? Ova nesto se podmladuvas ( na avatarcevo ) ti si ne si ti ? Dva dena sum vo dilema . Aj razresi mi ja hahahahahaha
![]() |
||
![]() |
||
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
|
Тоа е мој необјавен автопортрет
![]() |
||
![]() |
||
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
|
dobro utro i od mene
![]() Sekogas mi se slucuva da sum vo avtobus koga ke zdogledam nesto extra nadvor ![]() Vo sredata vidov planina,gusti oblaci,magla, pod nea ezerce i dva konja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
|
Jas go znam ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 116117118119120 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |