![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11691170117111721173 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
traj praj izleguva rabotata
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Blagodaram = Blagodaruvam Val....
ti vodis smetka za site nas... i imas golema odgovornost... kako si denes oblecena ... ??? i sto nosis sandali; cevli ili cizmicki??? Zenite treba da nosat suknji bidejki zeskiot vozduh odi nagore.... i ke se toplite... nie mazite so pantoloni i topliot vozduh nemoze da probie niz nogavicite..... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
od nane..moze ..aj limon malku stavi i 1l med
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Acika e busy Mari..pa postojano masira...nema time out
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Zelen eve ti...so nane...kolegava pie takov sekoj den...jas ne go podnesuvam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
acika pa kaj si ti?
lele od koga te nemam citano
![]() |
|
![]() |
|
da Val, moze eden zelen caj?
![]() |
|
![]() |
|
Mary,zdravo,sakas cajce od nekoja trevka za tebe??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Marko , dali ova se bazira na vistinitoj prici....?
![]() ![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
dobro utro dragi moi
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Pred nekoja nedela nekoj bitolcanec go fatile na lice mesto...
Odel za Ohrid i go i go fatila policijata na lice mesto so zena na eden parking... I go prasala: - z's zenata ne ti e opasana??? I toj odma ja odnel vo nekoja niva i ja opasal... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ajde,cajce od kajsija za Acika....tvoe omileno.. Marko..eve ti lipa tebe... |
|
|
|
![]() |
|
ami zosto sme tuka Val... odma ke te zgreeme.. so ness od Dime... so vic od mene i acika so utrinsko razgibavanje....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Za mene moza cajce vale....kafeto uste rano pomina....
Kako si ti utrovo ?
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11691170117111721173 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |