![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ...Lesen i zabaven film so prekrasnata Vanessa...! Изменето од Valerija - 25.Ноември.2013 во 09:27 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Filmot se bazira na vistinski nastan! Slichen na "Paranormal activity"! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Chovek ili mashina za ubivanje...! Mnogu dobar film!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Prikazna za kanibalizmot i posledicite od nego..! Bolesta gi unishtuvashe chlenovite na familijata od den na den... Изменето од Valerija - 01.Ноември.2013 во 12:39 |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
прекрасна биографска драма
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() ....Odlichen film....! |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
имав ниски очекувања за вториов дел, ама ми беа надминати
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
само што го догледав...супер филмче..
![]() Изменето од Ninja 35 - 25.Октомври.2013 во 14:34 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ...Neshto izmegju misterija i psiho-triler...! Napnat i interesen! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Atentatot vrz Kenedi i nastanite vo slednite nekolku dena....! |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() повише од добар филм
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Од тоа како беше најавуван,очекував и повеќе.
Убави кадри од таму горе,ама слабо сценарио,подобри се најавувањата за следната епизода во турскиве серии ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ...Surov,no realen film...! Glavno moto vo filmot -Brakot i prostitucijata ne se razlikuvaat mnogu... i vo dvata sluchai stanuvash sopstvenost na drug!!! Изменето од Valerija - 18.Октомври.2013 во 11:10 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |