![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 123> |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi tekna koga mi se skina sajlata od liftot(vo MK se e mozno ) a vo lift bev so tatko mi i od petti pagav nadole auu grozno, posle toa od odskokot imav samo nekolku dena stomachni bolki.I pokraj se nikogash ne dobiv strav da se vozam vo lift
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
mi tekna na gradiste pred 4 godini , slusam edna pesna me potseka za tamu |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Mi tekna koga igrav lastik so drugarka mi pred zgrada:)))
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Mi twekna deka ova leto taka brgu pominuva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми текна на првата свирка на која бев...беше се толку ново за мене...и тооолку интересно...teachers leave the kids alone...овие стихови ме потсеќаат на таа прекрасна вечер...јакоооо
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
mi tekna na site devojki sto bile vo zivotot , na onie sto mozam da se setam de
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ми текна на 1 август ...ко бевме кичево...колку само си поминав царско...сакам паааааак
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
kak'ne,....bas!moze samo na tebe!
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
site osven ti |
|
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
who care?! |
|
![]() |
|
Cecka veke odamna e vo Grcija..se plasham tamu Buco da ne ja prodal
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
a kaj e cecka?
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Mi tekna na Cecka kolku e prazno bez nea..
|
|
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
mi tekna na denta pred edna nedela ko gi slussavme Studeni noze so Carnation
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |