![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11441145114611471148 1402> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
carinska kontrola na zapadnata transportna linija poznata kako koridor - 8
![]() |
|
![]() |
|
frau ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
deka ne sakam veke da odam na skolo
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sto be milo?
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека одам да спијам.... а кога ќе се вратам се надевам нема пак да ми се случи истото
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
molam!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
... фала зезната
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
eve edno |
|
|
|
![]() |
|
сакам да кажам ...... зезната ти пишав во игрите
![]() Изменето од Biserna_Devojka - 07.Март.2008 во 13:16 |
|
![]() |
|
...ispravi go...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сакам да кажам дека тропам многу глупости заради кои после ми е криво
|
![]() |
|
Дека и малите ситни задоволства...
го прават....животот убав...и интересен....
![]() |
|
![]() |
|
.......mi dolzis 100 baknezi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
dobiv nagrada, jeeeeej
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ОД ДЕНЕС,НЕМА ДА ГО ИМАТЕ ОНОЈ ZAGOR КАКОВ ШТО ГО ЗНАЕВТЕ, А НЕКОЈ МОЖЕБИ И ГО САКАШЕ ...!НЕ ДЕКА СУМ ГЛУМЕЛ ДОСЕГА ЛУДИЛО НЕКОЕ,НО СЕТО ОВА ДОСЕГА СО ИСКЛУЧОК НА 10 ПОСТОВИ ДОСЕГА ОД ОВИЕ ПРИБЛИЖНО 3000,БЕА ЗА ЗАБАВА,ШАЛА,ПОТИКНУВАЊЕ НА ЖЕЛБА ЗА ПОДОБРО УТРЕ И НЕЗНАМ ШТО...!ПИШУВАВ ЗА ДА МОЖАТ ДА МЕ РАЗБЕРАТ,МАКАР НЕКОГАШ И ПОМЕЃУ РЕДОВИ,КОЈ КОЛКУ УСПЕАЛ ВО ТОА НЕ ЗНАМ..,САМО САКАВ ДА ПОПРАВАМ НЕШТО,УКАЖАМ НА НЕШТО...
...ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ ОД НЕКОЈ ЧЛЕНОВИ ОВДЕ ВО ФОРУМОВ ДОЖИВЕАВ,И ЧУДНО МИ Е НИВНОТО ОДНЕСУВАЊЕ ,НО НЕМА ДА ГО НАПУШТАМ ФОРУМОТ ЗАРАДИ НИВ,НИТУ ЌЕ ИМ РЕПЛИЦИРАМ.ИДИВИДИ МИ Е ПРВЕНЧЕ МНОГУ ОДДАМНА И НЕМА ДА ЈА ПОВТОРАМ ИСТАТА ГРЕШКА...!!!ДА БЕШЕ ВО ПРАШАЊЕ ДРУГ ФОРУМ..ЛЕСНО ЌЕ ПОВЛЕЧЕВ НОГА.ПРИЈАТНА ЗАБАВА И ДОБРА НОЌ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11441145114611471148 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |