![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11381139114011411142 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fille...znam deka TI toa go izmeni,,
Ne mi preci...uzivaj.
![]() Ama jas ne mozam da kuckam na makedonski,kirilcno...navika si e navika
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() СЕГА УШТЕ ДРУГАРКА ТИ ДА ЈА НАТЕРАШ КИРИЛИЦА ДА ПИШУВА....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Neni,za mene edno sokce od Jagoda ako moze...PLS.. Kafeto go otstapuvam na nekoj dobar kafedzijaa |
|
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
OOO eve ti sladoled Val |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Во ред е Вал
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Која другарка Колега.
![]() Јас тешко се одвикнувам од нешто...ми треба МНОГУ ВРЕМЕ..
![]() За една Кока Кола...се мачев години...да ја откажам...така и со подршката...
И други пишуваат...Нени, Ана... ![]() Изменето од la fille - 18.Јуни.2007 во 12:13 |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ПА ДЕКА СИ ТИ ????????
![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Ej,Fala Neni,,Sladoles moze...
THANK'S
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 402 |
eve i sokce (_)
jas odam da pusam malku
|
|
![]() |
|
Fala Neni...
Ubavo pomini si na pushenjee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
TUKA SUM MALKU GUZVA ZA MENE MOZE NESS
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
и јас сакам кафе
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Е КАКО Д АНЕ МОЖЕ....
АКО РЕЧИШ СТРУГА ЌЕ ГО ДОНЕСА....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11381139114011411142 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |