![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 231> |
Автор | |
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a da zakacis eden caj so rum i ceden limun na baska
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Sto mi se sluci vikendov .
![]() Dobar den , dobar den . "Sto snimate " me prasuva . "Nisto onaka za sebe" i odgovaram . "Kako za sebe ne ste od nekade prateni " A od kade bi bila pratena ![]() ![]() I sega si ja kazuva makata " Znaete rekoa deka ke gi secat drvata ke gradat benziska i sredno uciliste pa mislev deka ste od tamu go snimate terenot " Bese naostrena da se isturi na mene , ama koga svati se izvini i zamina . Vi se slucile vas vakvi epizodi ? |
|
![]() |
|
branko_k ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
mene me brkase vo sred Sofija eden tip zasto go fotnav onaka bez najava.... sakase da mi go zeme aparatot :))))))... eh na vremeto imav poise kondicija... sega sigurno bi me fatil i bi mi go naprail grbot ko meot
![]() |
|
![]() |
|
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Igor Kostov ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Ха, ха, ха..
Јас за малку од слична таква работа ѓе фатев "тезга". Си фотографирав на врв од зграда нешто облачиња, ова-она, и ми доаѓа еден батка така малку нак*рчен и спремен да ми се нафрли со целиот негов бес и ми вика: - Што правиш бе?!?! Шпионираш? (а да, живеам до општината Кисела Вода). - Ништо, си фотографирам облаци, му реков. И така, по долго објаснување, виде типот дека навистина не сум "шпион" и ми предлага: - А сликаш за пари? Дај ми телефон да ти се јавам, секоја вечер во 9 XXXXXX (градоначалникот на Кисела Вода, да не спомнуваме имиња) ја "пегла" секретарката, па да го уценуваме.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...никогаш не му го дадов мојот телефонски број. Згрешив ли? ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ne si zgresil, veruvaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Па со оглед дека многу луѓе виделе мака ( лично познавам неколку ) од наведената персона , можеби си згрешил . Ама од етички причини мислам дека си постапил правилно .
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ne samo eticki... i pravno ![]() |
|
![]() |
|
Dobro utro ,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dimo ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Dobro Utro !
![]() |
|
![]() |
|
Cestito 100-ka . Uste mnogu odlicni fotki .
![]() |
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Добар ден
![]() |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
dobro vecer
![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stavaj kafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |