![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 261> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сп...чисти ли понекогаш ќе ти купам метла....со дршка
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
sp ...dali me barashe denes ovdeka edna crna,metro I osumdeset so zeleni oci
![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
СП да и пишам љубовно писмо или не...
![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сп..кој ли можеше да ми направи такво нешто..кој???????????????
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
mrzla padna na kolena?
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не ќе падев во несвес за малку....уф
ама дека некој толку лошо ми смислил.....не ми се верува сеуште |
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sp..dali ne go navil budilnikot....ima nesto
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
sp...dali ushte postoi spisanieto BURDA
ili sega se vika forum.idividi.com.mk ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
СП...кај ли отиде темата сакам да ти кажам..? мислам дека нешто напишав пред саат-два..или ми се причинило. Гледам ниеден од модераторите на тој подфорум се немаат логирано од вчера.Како е могуЧе?. ...опсссс,кочи!.Мора да стават нешто во алкохолот.Ја се извињавам. Изменето од zagor - 08.Март.2013 во 23:33 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SP...Koj li mi go ukrade casovnikov....
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
zoshto li ne si sedam mirna...
![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
- a jas pa sp...na shto li...si sedi ?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
prodolzhi da se prashuvash...
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
SP...koga e filmot KODOT NA DA VINCI..???
Vecerva ili beshe veke vcera |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |