![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111112113114115 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Super filmche...! Preporaka! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
многу јак аниме психо-трилер
![]() некои викаат дека бил сличен на „Black swan“ ама тој го немам уште гледано ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
http://www.youtube.com/watch?v=W-xKUU5sWS4
f**k f**k f**k mother mother |
|
![]() |
|
Crna Arapina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() уникатен трилер
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Patuvanjeto niz "vremenskata porta"... Vlez od edna vo druga dimenzija! Ushte edna prikazna na legendarniot Stiven King! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Perfekten triler...! Opsesijata e strashna!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ...Odlichen film..! Изменето од Valerija - 22.Ноември.2013 во 16:43 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Nejzina pasija bea pitite...:) Prekrasna prikazna! Изменето од Valerija - 25.Ноември.2013 во 09:23 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ...Razlichni prikazni okolu sexot...! Osum parovi ,sekoj so svoja percepcija za sexot! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ...Koga pticite atakuvaat...! Me potseti na legendarniot "Ptici"na Hichkok! |
|
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Одличен филм, сигурно ќе заработи неколку Оскари. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Иако неколкупати сум го гледала филмот, останувам на мислењето - Клинт Иствуд НЕ ЗНАЕ да бакнува ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Признавам, ме има расплачано филмов. ![]() Мерил Стрип - маестрална. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111112113114115 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |