![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11251126112711281129 1402> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bre majkata
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Сакам да кажам
како имате толку време да се вртите на форум и ич мува не ве лази.... ![]() мене секогаш по 10 минути почнува да ме тепа совеста: „знаеш ли мори колку работа имаш а ти тука ми се алантисуваш? Марш од тука!“ А јас, „ај уште малку“ ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам дека сепак не беше доволно реален филм затоа ништо не направи. патем денес во продавница видов стрип со загор на насловна искрено помислив у секој момент ке ми рипне
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...."ПОЛИЊАТА НА СМРТТА"...БЕА НОМИНИРАНИ ЗА ОСКАР...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам омилена песна ми е учини бар један погрешан корак а патем и да кажам моира да оди во секогаш присутен
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....mene omilen mi e Terminator...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
МНОГУ МИ СЕ ДОПАЃА ФИЛМОТ "ЦРНО СЕМЕ".
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сакам да кажам не сум го ни рецкала
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...НЕ ГО РЕЦКАЈ ТИ ZAGOR НИ ПОД РАЗНО... |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
sakam da kazam deka Valter brani Sarajevo
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
сакам да кажам ЗАГОР И НИНА најдобар пар сродни души
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....multipersonaliti....strasna rabota...
|
|
![]() |
|
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ПОД ПОИМОТ ''к*рИРОТ НА ГОЦЕ "...СЕ КРИЕЛЕ ПОВЕЌЕ ЛИЧНОСТИ....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека не ти се смеам,... ама многу си ми интересна
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11251126112711281129 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |