![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11221123112411251126 1402> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..................sakam da kazam.........................kako bese?????sto sakav da kazam.............
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
....orlov..ОТИДЕ И НЕ СЕ ВРАТИ ВО ТЕМАВА!!!..АЈ И ТИ ..ИДИВИДИ
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
abe i mene mi gi brise nekoj.....a uste poloso mi gi preureduva........hmmmmmmmm |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
|
Sakam da kazam deka vecer ne mi se odi na rabota
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Сакам да кажам дека сите на свој начин се во право.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
САКАМ ДА КАЖАМ....ИЗВИНИ АМА СТВАРНО НЕМАМ НАМЕРА ДА ТЕ НЕРВИРАМ....НЕШТО МЕ ТЕРА НА ТОА,ТУКА ДА ГО НАПИШАМ!!!....НИШТО НАМЕРНО....
![]() Изменето од zagor - 12.Март.2008 во 19:46 |
||
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
хех...имаш кој да окривиш,не е по твоја вина...ама ја онака...се сјебав...болдирано ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Немај гајле, што е наше се си е останато. ![]() Изменето од orlov - 12.Март.2008 во 20:29 |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам,... дека не е до вас оти сум ваква
![]() |
||
![]() |
||
|
...О.К.!!!...ИВИНИ!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...orlov...НЕКОЈ НИ ГИ БРИШЕ ПОСТОВИТЕ!АЈ.... ИДИВИДИ!!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
мило, тоа е само совет, од постара особа, никој не ти се подсмева. |
||
|
||
![]() |
||
|
.........ШТО И СТАНА?
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам дека не ми е криво за друго,... криво ми е оти ми се смее во лице,...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11221123112411251126 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |