![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 110111112113114 566> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
denes me bolat nozeve ama se uste ne mi e jasno koj tolku me vrti niz mozok
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
денес демек порано требаше да си легнам
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
КАТАСТРОФА
![]() ![]() |
||
![]() |
||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
Denes se odmoriv...konecno
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
.... Супер "работен" ден... ![]() |
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
Денес е 2. Јануари, Св. Игнатиј, и јас требаше да се фатам за некоја домашна работа, за да ми се кревала работата (така ми рече една баба еднаш).
![]() ![]() Изменето од Sho-Sana - 02.Јануари.2009 во 17:56 |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Denes bev na rabota... more gushkanje...more bacuvanje... leleee virusi...
![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Леле... ќути... ![]() ![]() ![]() Почнав и јас да се навикнувам... ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Lele majko mila... pa sega vo ponedelnik pak... so koj ne si se videl...bozeeee...pa ona cmok...cmok...pa moralo tri pati... leleee
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
denes naslusnav deka pLemielot kje donel zakon za guskanje
![]() |
||
![]() |
||
|
Ааааааа...... не мора три пати..... ![]() Јас редуцирав на еднаш..... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() ![]() така да...денес се изнагушкав ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
denes-uzivancija na golemo
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 110111112113114 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |