IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11111112111311141115 1869>
Автор
Порака Обратен редослед
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:00
se e kazano za mene uste nekoj mesec i baba stanuvam...a svekriva sum pred godina dena ...a i tetin si imam ,Sam(pozarnikarot Sam) ...toa e se u kratki crti
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:58
Носи вилици и е убава и без нив.
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:57
симпатична теткичке granny
ајде кажи ми нешто за себе....али без лажна скромност ..важи
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:57
e da...porcelan i se e ubavo
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:54
Ама ти и со вилиците што си ги украла од Свекрвата си убава и секси.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:54
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Originally posted by realna realna напиша:

можеби е секси за тетинчето ..но за мене е многу симптична.....еве уште едно големо за неа

Јас на тетин ли ти личам ма, а?

Абе ти далеку си од реална......Имагинарна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:53
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

samo kazete deka i UBAVA sum...i nikoj vise nema zbor da vi veruva

Мене и така не ми веруваат.....Убава си.
e da,,,a najubavi zabi imam...da znaes kako im se divam koga gi gledam u casa (sledi ikona zadovolstvo...so zborovi ,bidejki ne se otvara kaj mene)задоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство (ama se otvara kaj moderatorotнамигнување)

Изменето од la fille - 03.Април.2008 во 01:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:52

можеби е секси за тетинчето ..но за мене е многу симптична.....еве уште едно големо за неа
Јас на тетин ли ти личам ма, а?

Абе ти далеку си од реална......Имагинарна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:51
realna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:51
Originally posted by granny granny напиша:

Мене и така не ми веруваат.....Убава си.
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:50
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:50
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:48

granny
како е симпатичната теткичка оваа ноќ?

...ne e simpaticna tuku e sexy

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:48

granny
како е симпатичната теткичка оваа ноќ?

Па јас сум покрај неа и затоа е симпатична.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11111112111311141115 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.