![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11101111111211131114 1553> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
od kade pa sega takva ideja ? ... poradi dolzinata na noktite li e takvo mislenje ![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Eve me Djaki
znam deka ti falam
![]() |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
a sto se odnesuva do dupkite , ne mi protivreci .... bidi sigurna deka znam .... oti postojat dupki ..... vo zakonot
![]() |
|||
![]() |
|||
||
greska si ... mozes da mu falis samo dokolku si mu privrzok za klucevi .... inaku mozes samo da mu nedostasuvas ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
imam dva
i cesto gi menjavam
sega dvata mi se od T-mobile, i sluzbeniot i privatniot
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
хехе па реагирај да ги зацементират
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
tiki , do kaj si so broenjeto ? .....
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
jas i ti sme pesokot Val
vodata (drugive) tece, nie ostanuvame
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
ne e prakticno da se zacementiraat ... posle ne se dupki ..... jas rabotam na zatnuvanje ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Lepavcov e strucjak za toa, toj na taa tema ima diplomirano
udarni dupki
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
ami kazi gi broevite da ti se javime de.... ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ова на Комуналец ми личи
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
i taka, 1982jasi imoira zaedno se poklonive na grobot na Tito
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
vodovod i kanalizacija
ama koj e vodovodot, a koj kanalizacijata
![]() mala shala
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11101111111211131114 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |