![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11091110111111121113 1364> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...shto se bunish ti kolumnisto... jas ushte cekam da mi shepnesh...
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
mnogu ste zacadile be..sho e ova cigara za cigara gi shvajcuvate....
![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... so tie... ehe... praj... korpata i sh*tkaj... 30 000 ke gi napravish... pa posle ke davash malboro tuka
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....utre gi praam garant......a taman mi ostanaa uste 300denari od letoska
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
,,,probaj... mnooogu se ubavi... a eftini.... ne doaga ni 5 den krofna
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....mamamd
![]() ![]() .....a dodeka si tuka.....fala za receptata....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...jas .. si pusham vo temnica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
.......ima nekoj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Blagoram Charevicu,blagodaram brate o0d Krasnojarskija Krai ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Macedonia-Skopje...nemas pravo da se lutish...ti lepi ne si za vo pesna...ti samo za vo elegija i toa "elegija za eden deckic" (toa kje bide naslovot...stom bide gotova kje ti ja pratam po faks...zatoa uzivaj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Macedonia-Skopje ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Uzasna pesna....Kade sum jas tuka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Средно жалосно
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ej dechico moja mila...a bre nikoj ne me pofalivte za moite par stihovi popladnevo sto gi napisav
![]() ![]() Тема: Само еден стих Испратена: Денес во 12:08 Stih od mene sega se bara ako ne go sklepam nekoj kje me kara. Dva-tri zbora kje napisam,pa jas ne sum mrza bi napisal i vise,ali mnogu mi se brza. Vo pusalna kafe so kuma pijam a posle kje si legnam uste malku da spijam. Kompatibilni formati sme si nie mozete od dupence da ni kasnete vie. Srcko,Carevic,Mico,Palestinec,Biba,mammad,ekszi, Well,mrzla,Darling,blackeye,anastea,fragola,Val bashka,Biserna,Andjelina,DelijaSkopje,Izzie i Valeta raznovidni sme nie ko sarena paleta. Nemojte da mislite deka ja zaboraviv kuma so nea zaedno ne moze da ne kupi niedna suma. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I kako go ocenuvate mojov trud ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
decki...nemam vekje tutun...treba da idam do prodavnica...a me mrazi
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11091110111111121113 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |