![]() |
|
K-15 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9101112> |
Автор | |
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od koga se preselija na MTV, ne sum gi gledala, sto im trebase da odat vo televizija koja nikoj ne ja gleda
|
|
![]() |
|
DESPOT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
-станаа бајати ко да им фалат финти па почнаа од вицеви да прават скечеви.
|
|
,, IN VINO VERITAS ,,
|
|
![]() |
|
MAGNAT. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Ти си расист
|
|
,, KRIG BLIC ,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
,,Возо замина во Мај 1980 година,, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
JASTREB ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Ах, тој Цацко,
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
abe extra se...bar tie se edinstvenite so se interesni od makedonskive glumci...znaat barem da te nasmeat
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
JASTREB ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Замина возот за европа батка.
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Dosadni mi stanaa veke
|
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Ne gi biva vekje neka si idat u penzija,dajte nekoi novi decki po kreativni!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
порано многу ги следев дури и им ги гледав репризите
![]() ![]() ![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
станаа бајати ко да им фалат финти па почнаа од вицеви да прават скечеви ... на почетокот беа закон, сега не ги гледам ич..посебно ја мразам песната ногу љубам да веслам
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
dogovorot im e u premnogu evra ![]() |
|
![]() |
|
pikasso ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
mtv se ziva katastrofa ne mozam da sfatam zosto se prefrlija na mtv, na kanal 5 duri bea redovno gi gledav!
|
|
marjancinho
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ни јас иако за да се префрлат договорот им бил 6000 е аам ак не ги гледам а мтв ми е избришана
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |