IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
Автор
Порака Обратен редослед
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 00:50
Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

Evangelose,eve posto Jehoviniov svedok ne mi odgovori,ke mozes li ti da mi odgovoris na ova prasanje!!??? Poso gledam deka go znaes i nivnoto Ucenje!!! Prasanjeto e ova:

A vo ovaa tvoja kniga Biblija,dali kazuvat nesto taa,kako Isus gi Pozdravuval Lugeto!???  So kakov Pozdrav,so koi zborovi!???

Здраво, Мир над вас... така од прилика.
Каква врска има ова прашање со Сведоците? збунетост
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 16:57
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Повели блу, што те интересира за Јеховините сведоци? чекање

Evangelose,eve posto Jehoviniov svedok ne mi odgovori,ke mozes li ti da mi odgovoris na ova prasanje!!???

Poso gledam deka go znaes i nivnoto Ucenje!!!

Prasanjeto e ova:

Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

Originally posted by KGB KGB напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

КГБ ај кажи ми како тоа Сатаната бил син на Бог? Значи според тебе? И не чекам да ти се јави на сон па да ми кажеш ако кажуваш кажувај одма не ми барај по книги

Ima edna kniga sto se vika Biblija.
Ako ja najdesh ke ja procitash pa posle ke diskutirame.

A vo ovaa tvoja kniga Biblija,dali kazuvat nesto taa,kako Isus gi Pozdravuval Lugeto!???

So kakov Pozdrav,so koi zborovi!???

Изменето од Halid ibn Velid - 24.Март.2008 во 16:58
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:24
Jehovistite kolku sto mi e poznato go negiraat krstot ili sum greska.Slusnav da se sekta!

ЕДНА ОД СМРТНИТЕ КАЗНИ ШТО ГИ ПРАКТИКУВАЛЕ РИМЈАНИТЕ БИЛА РАСПНУВАЊЕТО НА КРСТ... ПА И ВОСТАНИЦИТЕ НА СПАРТАК, ПОСЛЕ НЕУСПЕХОТ НА ВОСТАНИЕТО БИЛЕ РАСПНАТИ НА КРСТ. КИЛОМЕТРИ КРСТОВИ БИЛЕ ИСПРАВЕНИ ПОКРАЈ ПАТОТ, А НА НИВ РАСПНАТИ ТЕЛАТА НА ВОСТАНИЦИТЕ ДА УМИРААТ ВО НАЈСТРАШНИ МАКИ - ПОСТЕПЕНО, АМА СИГУРНО... ИСУС Е ПОГУБЕН ОД РИМЈАНИТЕ, ШТО ЗНАЧИ - СО РАСПНУВАЊЕ НА КРСТ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 08:49

жално е што за секаква глупост да тресне КГБ е шрв а со одговорите последен да не речам не ни ги дава......па 2 дена чекам да ми одговори СПОРЕД НЕГО која била причината што Сатаната се свртила против Бог...или сеуште не сте издале таква книга вие?

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:08
Доста те бе, не ја расипувајте темата со оф-топици. Тоа не се реални посетители, туку тоа search роботот на Yahoo. Не си ласкајте дека толку многу луѓе ве читаат голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
ShumadinChe Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Локација: Slovenia
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:06
Originally posted by justinijan justinijan напиша:

da

намигнување
Nothing Remains !!
Кон врв
justinijan Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај justinijan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:05
da
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:04
Originally posted by KGB KGB напиша:

Spioni

Ne Ne.. Ne Se Spioni.
Moze Uchenici. Koj Sakaat Da Doznaat Neshto Poveke Za Religiite.
Nothing Remains !!
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:02
Spioni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:01
Originally posted by justinijan justinijan напиша:

ne ne ne se duhovi....

Chitateli se голема%20насмевка
Nothing Remains !!
Кон врв
justinijan Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај justinijan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:00
ne ne ne se duhovi....
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 01:59
34 posetiteli a samo nie nekolku zboruvame abe duhovi se toa ej...
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 01:59
Efendija eve link:

http://www.watchtower.org/e/20051115/article_02.htm
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 01:56
Mind games
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.