![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da mnogu e vazna licnosta .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Отсега ке користам кирилица ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
имаше деновиве еден филм... една женска имаше едно лижалче ... многу интересна сцена .... кога имаше реприза ... ја чекав таа сцена ... алал да му е на режисерот.... (знаеш дека мене тоа ми е хоби...) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
zdravo i prijatno:)
ako imam vreme ke ve druzam poveke..pozdrav do gospodata po sabajle:)
|
|
![]() |
|
добро утро Маријанче ..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
HELLO ZA SITE MOI PRIJATELCINJA MARKO,DOBRO TI UTRO.. CUCI,I NA TEBE..UBAV DEN.. |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
ДОБРО УТРО ВААААААААААААААААЛЛЛЛЛЛ....... ЌЕ ЈА РАЗБУДАМ МАКЕДОНИЈА ОД ВИКАЊЕЕЕЕЕ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ДОБРО УТРО ВААААААААААААААААЛЛЛЛЛЛ....... ЌЕ ЈА РАЗБУДАМ МАКЕДОНИЈА ОД ВИКАЊЕЕЕЕЕ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
по грешка пратив два пати....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
епа браво вал... МЕНЕ НЕ МЕ НИ СПОМНА... А НЕЛИ ПАК ДА МИ ПОСАКАШ НЕШТО УБАВО... КАКО НА ПРИМЕР ДА МЕ БАКНЕ НЕКОЈА ТУЃА ЖЕНА... ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
МАРЕ ПОЗДРАВ И НАПРАВИ СИ ГО ДЕНОТ УБАВ...
НЕ ДОЗВОЛУВАЈ ДРУГИ ДА ОДЛУЧУВААТ КАКОВ ЌЕ ТИ БИДЕ... |
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
KOLEGA...POSEBNO DOBRO UTRO DO TEBEEE
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
TIE STO GI CITNAV NA STRANATA...NIV GI POZDRAVIV...NE SE LJUTI VEDNASSSSSSSSSS
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |