![]() |
|
Колку долго се памети првата љубов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se duri ne ja sretnes slednata ljubov (pod uslov da znaes sto baras)
|
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
може се памти , онака ко прво искуство, али живот иде даље, а од спомени не се живее
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
првата љубов се памети додека да ја сретнам втората
![]() |
|
![]() |
|
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
ili alzheimer
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ax da prasanjeto bese: kolku dolgo?
![]() ![]() (osven ako ne e amnezija vo prasanje
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
normalno e da se pameti zatoa sto e prva bez razlika dali budi ubavi ili losi spomeni
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kuk*ruku kuu
k*r u rukuu |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() prva ljubov e naivna ,pocetok na custvo od po inakov karakter,zatoa se pameti zasekogas.moze i samo platonska da e,vazno ostanuva u sekavanje
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ke ja pamtam sekogas mojata prva i edinstvena ljubov
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Desanka e moj covek
|
|
![]() |
|
FoB&PtD ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Kakva i da e, prvata ljubov sekogas se pamti. I da imas losi spomeni i tipot posle da iskocil seljak, pak ke se sekavas na toa deka ti bila prva ljubov i na ubavite momenti pominati so nego.
![]() |
|
![]() |
|
Ic. Pamti nekoj koga prv pat masturbiral ?
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
abe nema prva ljubov
![]() |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
pa se pameti dolgo mozebi zasekogas
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |