IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Tретирање на женската невиност во денешно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Tретирање на женската невиност во денешно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9101112>
Автор
Порака Обратен редослед
football manager Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај football manager Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 00:22

People!!!!!!!!

Where are you?

Nema nevini definitivno.......

Momci slaba rabota,a?

Ke bide,samo poleka......

Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 02:35
Originally posted by kandid kandid напиша:

Originally posted by andonoff andonoff напиша:

Lugje me nema dva dena i ja zaboravivte temava.
Dobro,ako ne vi se dopagja ok.Nikoj ne ja saka zenskata nevinost izgleda? Pozdrav do site.....

Lele kolku sme osetlivi...Nema nekoj da napise komentar i odma u depresija pagas...Izglea ne si siguren u sebe...Nemoj loso e toaLOLLOLLOL
A zenskata nevinost?Kako nikoj ne ja saka?E so se pravat muskite za da dojdat do nevina cura...Ali ne sfakam zasoConfused

Za da bidat prvi u selo Wink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 00:44
Originally posted by andonoff andonoff напиша:

Dobro,ako ne vi se dopagja ok.Nikoj ne ja saka zenskata nevinost izgleda? Pozdrav do site.....

Lele kolku sme osetlivi...Nema nekoj da napise komentar i odma u depresija pagas...Izglea ne si siguren u sebe...Nemoj loso e toaLOLLOLLOL
A zenskata nevinost?Kako nikoj ne ja saka?E so se pravat muskite za da dojdat do nevina cura...Ali ne sfakam zasoConfused
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај football manager Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2006 во 21:30

Изменето од andonoff - 21.Октомври.2006 во 21:30
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 09:33
Zdravo Nataly... ti posakuvam prijaten den...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 09:24
Temava e odlicna...
seuste ima taboo temi... no dobro e sto se otvaraat...

Edna vistinska slucka...
na veridba idnata svekrva prasuva:
- dali devojkata e nevina???
Sinot i odgovoril:
- odi vidi na parkingot kaj Sofka...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 09:06
Вака без лутење, вашите постови, т.е на Нинџа и на Сенсеи ви се преместени во БОШ БОШ тема на Подфорум Бош моабети..
Ве молам најискрено, темата е прекрасна, не е за лично препуцавање..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај football manager Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2006 во 00:22

Nindza te molam nemojte so vulgarnosti......

Od tebe ocekuvam poveke,da ne ja gusime temata.....

Sepak celta e sega druga znaci okolu zenskata nevinost.....

Za samozadovoluvanje ke otvorime druga tema i sekoj neka si gi napise dozivuvanjata.....

Te molam uste ednas drugarski...Imas iskustvo na sajtov i ako nekoj nesto neznae pomogni mu ,nauci go nesto......

Npr.Natalija dade stvarno odgovor so sirok dijapazon,a toa e toa sto go barame vo temava.Da gi slusneme razlicnite mislenja na poveke licnosti..

Please....You are very kind person......se citame..Pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај football manager Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 05:42
Lugje,bas mi e drago covek da slusne razlicni mislenja i od dvete strani.
Se nadevam deka temava ke pridonese za podobar pristap kon nestata.
Nekoj znae nekoj ne,koj kolku uspeal da se samoobrazuva vo zivotot e prasanje na uslovi i zelba.Nekoj svaka deka propustil nesto vo zivotot pa ke sedne i ke si procita.

Vo sekoj slucaj blagodaram Natalija za iscrpniot komentar,se nadevam ke im bide od korist na mnogu devojki.
Moe bese samo da ja zadadam temata......

Ke vidime i poinakvi mislenja sepak ova e Forum......
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 11:13
100% tocno :) ama za educiranite:)
anatomski gledano:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 10:00
Да Tongue
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 09:59
da?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 08:40
Не знам зашто, но некако ја очекував темава кога тогаш LOLLOL

Уште ли со Балкански синдроми на неиживеаност..ConfusedConfused Толку е битно колку скинал, а уште побитно невина жена да си земе LOLLOLLOL Е како да земе невина жена кога предходно кој знае колку легнал??? Битно он бара, а што бара ни сам не знае.. ( ова општо земено дечки )

Прво и основно не е времето на баба и дедо каде сите си имале принцип невина невин да се зимаат од причина што се зимале веќе договорени, и тоа на 15-16 години ( ако малку размислиме така е )
Сега веќе на 15 имаат врски и нормална појава е...Само што годиштето за мажење/женење е поместено.

Прво ок е првото искуство да го имаш со дечко/девојка што ја сакаш... но на крају краева што е толку битно тоа..Битна е психолошката состојба, опуштеноста и чинот на љубов, не на еден химен бог да чува..
Икрено многу им се радувам на Западните земји како Шведска на пример, со самото рагање на девојче веднаш го одстрануваат хименот..Така да таму табуа нема..
И сега не е малку глупо да прашаш, прва сум ти? EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed Прва си ми? EmbarrassedEmbarrassed Смешно ми е многу...LOLLOLLOL
Се извинувам што не сум сериозна за темава но, тоа е мое размислување..

Прво од анатомски аспект гледано, секој организам е различен, така и секој химен кај секоја девојка различен..Кај некој еластичен и треба многу време за да се постигне ефектот на пукање/кинење ( што не мора да значи воопшто може да си осане и таков )...Има хиемни многу болни и тешки за така наречено пукање, кое се манифестира со многу болен однос, крвањрење итн..
Има химени кои се многу слаби т.е така манифестираат како слаб и мал..ШТо со само седнување на велосипед или со некој сличен спорт да дојде до пукање и не се знае кој го пукнал..
Уф од сабајле што слатко се изнасмеав LOLLOLLOLLOL

Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 01:00
mame mu ibam ...pa toj komsijata eptem nindza ja samo na tri sum im bil prv... cerku mu ljubim LOL
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9101112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.