![]() |
|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 33> |
Автор | ||
scorpius ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
браво, volkswagen, само така
инаку тука добар дел луге пишуват за коли, кои не са ги ни виделе, бидеjки возат Застави и слично моjата исто е Ауди 80 В3, 1991 година, и си jа сакам |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
toa sto sakam vo klasata na moite moznosti go imam
Изменето од volkswagen - 20.Септември.2009 во 16:54 |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
една исета, само не знам дали ќе ме збере внатре
![]() ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
![]() Swarovski Mercedes |
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
ферари и мерцедес
|
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() |
||
![]() |
||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
|
Mercedes Dzip
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() |
||
![]() |
||
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
inace ja samo vlegov i ja zapaliv kolata ne ja vozev mnogu sum mal 14 god 1.93 cm visok glej im pamet kroj im gaki aj cao pak i pisi msn da se slusneme caos
|
||
DRIFT
|
||
![]() |
||
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
i da znaes ke probam letvo ke odam kaj dedo mi a kolata ja ima komsija ke ja probam i ke ti kazam impresii.aj cao |
||
DRIFT
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
i jas sakam vakva..
![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
|
more, bato, osetuvanje
![]() ![]() Taka se zalazuvav ko bev stvarno mal koa izleze Octavia. Mi profuci pokraj mene i jas i se divev, ama imav edno druzenje so nea i svativ deka ima mali milion koli koi se podobri od nea! Probaj, vidi, ka osetis ![]() |
||
![]() |
||
|
koj rekol deka ne sum ja osetil vo zivo samo koga sprasti pokraj mene gotovo mislev deka ke padnam.BTW ne ja vidov u mk u srbija ja vidov.
|
||
DRIFT
|
||
![]() |
||
|
абе остај тоа, како можиш ти да сакаш кола со која не си се дружел во живо??? Тоа ти е исто како да сакаш давојка која не си ја сретнал!!! А кога ќе ја сретнеш ќе бидеш разочаран пошто ќе имаш 10 пати поголеми очекувања (верувај од искуство ти викам)
![]() едитЧа тоа што се од танок метал 100% е сигурно Изменето од volkswagen - 19.Јули.2009 во 18:49 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |