![]() |
|
Љубов на прв поглед!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Љубов на прв поглед.
Нормално дека е можна, едноставно тоа е некоја хемија, некој необјаснив магнетизам што настанува како молња, експлозија-а незнаеш како настанала. Како неможе, дури, фатална може да биде. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
може да се заебеш и да испадне педер!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
не верувам во љубов на прв поглед....ако некој ментално не ме привлече, може да се гледаме колку сакам, ама љубов....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Ljubov na prv pogled hmm... mislam deka treba prvin da se zapoznaes, a ne da zaletas a ne ni go/ja znaes
![]() |
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Nikogas ne mi se slucilo na prv pogled , posto ne nosam naocari a ne gledam bas, a na vtor moze!!!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
mene mi se sluci
samo ne znam dali i on nesto cuvstvuva sprema mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
....mmmwaah......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Za tie sto navistina znaat sto sakaat eden pogled e dovolen!!!
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Vistina e toa deka moze da zna4i samo fizi4ka privle4nost i nisto poveke....na po4etok ke si mislis deka e ljubov,no po nekoe vreme ke svatis deka ne si bil vo pravo....so 4uvstva ne se izlaga na kraj...
Da ni bese zivotot kako na mexicanskite serii,togas sigurno ke se zaljubuvame site na prv pogled. Jas ne veruvam vo toa,se dodeka ne mi se slu4i,a do togas ostanuvam na toa sto sum.... ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
u temni naocari sarm ? ma daj molim te
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Тоа е повеќе шарм, ни љ од љубов.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
a ako nosi naocari ?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
хмммм...само во неговите очи
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Приказна за мали деца. Како можеш да се заљубиш во некого што не го познаваш?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |