![]() |
|
Најдолга ваша врска досега..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Автор | |
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bog ne znae, ti znaes bog ne ti go nasol sama si go birala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Seushte trae,a od koga bog znae!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
najdolga mi 6meseci
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
абе јас не го мерев, другарчето ја пуштил штоперицата и мереше
![]() ![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Лелеееее.... Си го мерел ли времетраењето и на други твои врски?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
OVA E MAKSIMALNO TOCNO ZASTO DRUGAR MI GO MERESE: 3 SATI 27MIN 43 SEK I 7 STOTINKI |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
ance ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
najdobra vrska sto sum ja imala e tokmu ovaa sto ja imam momentalno koja traae nekade okolu 5 mes i super ni odi uzivame vo zivotot zaedno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Mojata maratonska vrska od celi 8 godinI...SE KRUNISA SO BRAK!!!
![]() ![]() |
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
![]() |
|
simonce* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
MN.sakam da znam kolku se vasite najdolgi vrski Mojata najdolga vrska bila 9ipol meseci,so toa sto jas mu raskinav zasto mi se zdosadi... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |