IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте за леќи?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте за леќи?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213>
Автор
Порака Обратен редослед
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 14:55
Originally posted by sweet esc. sweet esc. напиша:

za tie sto imaat potreba da,za tie od catal...ne,leki vo boja ne mi se dopagaat boite se premnogu vestacki.Smile
Se soglasuvam vo celost!
Just love
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 10:22
za tie sto imaat potreba da,za tie od catal...ne,leki vo boja ne mi se dopagaat boite se premnogu vestacki.Smile
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 21:03
LOL Не си нормална еј LOLLOLLOLLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 19:18
pa toa so viva, ne znam nekogas go imam nekade gledano, samo ne mi teknuva

a za leki, jas mnogu jadam lekja samo poveke sum po gravLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 19:15
Абе Мона ти изгледа денес расположена за зезање LOLLOLLOLLOLLOLLOL Ова со Вива ти е добро, а од кај го знаеш? Confused
Иначе и јас имам наочари за далеку ама помалку од 10 пати сум ги носела, а се глупирав дека ќе ги носам и ги купив најубавите (најскапите) LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 18:05
i jas nosam noocari za vid za daleko, samo retko gi nosam, inace kako ucitelka sum so noocarive LOLLOLLOLLOL

a za leki, imav golema zelba da nosam zeleni nekako predizvik mi se, ama se otkazav i od taa zelba, prirodno si e prirodno...viva sokovi LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 15:38
Ако треба наместо наочари да се носат, тогаш да, зашто да не... Иако има некои што убаво им стојат наочари.... А за во боја, па незнам баш, ако се има пари и може онака за некогаш.... Али сепак како што кажа Дана, природното си е најубаво Big%20smile
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 15:30
Ako se nosat zaradi problemi sio vidot, da, inaku leki samo zaradi moda ili imidz, ne. nema potreba, prirodnoto si e najubavo. Jas sega treba da nosam naocari za daleku, samo za gledanje TV ili za vozenje, i pak ne bi kupila leki, sepak denes ima golem izbor na ubavi ramki, do stosni do diskretni.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 11:43
сестра ми купи пред 1 год. леки во боја од тие украсните LOL
и ужас - иако ги одржуваше како што треба едноставно окото не и ги прифаќаше, заврши со гадна инфекција а џабе ги искешира дебело....
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 21:01
Da sakam leki ,bi izbrala ubava svetlo zelena boja(kolku da ja osvetlam mojata temno zelena boja)!
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 20:47
si gi svigjam moite ocinja a leki mozda nekogas ako mi tekne i sakam da se izludiram
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 19:57
porano sakav ...no sega mojot stav...nikogass lekki !!!
......
Кон врв
VirtualA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2006
Локација: Jamaica
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VirtualA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 19:52
Носам леќи еве скоро година дена.
Многу проблеми си закачив во меѓувреме, како болести и вируси.
Али еве, сеуште ги носам, одвреме-навреме
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2006 во 13:41
носев....сега пак ме чеша да ставам ...евтини се...туку....никогаш не се навикнав на она ставањето ( читај ,брцањето во очи )....боја.....безбојни....демек моја боја....или......можеби црвени
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.