![]() |
|
Форум & реалност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 53> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dpmne ....do smrt!
![]() ...za ovaa pogore milsev! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Исто ми е и форум и реалност.......иста сум и на двете места.........
нема никаква разлика... Можеби има овде некои луѓе што глумат или се преправаат но мое мислење е дека со тек на време сите се откриваат себеси и едноставно и овде стануваат тоа што се во реалниот живот... Колку и да се преправаме преку нашите постови овде многу лесно може да не открие човек колку тежиме ![]() ![]() во умот мислев ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
uste eden trkac na 100m so prepreki...
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
mark3r ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
realno e
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Malku povisok sepak...
-vo realnosta de... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
многу повеќе информации за личностите има тука отколку во реалноста
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
И јас ќе бев ист да немаше на форумов 500 безвезе правила. Но, мора да се почитуваат.
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Jas sum i na forumot i nadvor od nego ist . Istite raboti covek ke gi slusne i vidi na forum i vo zivo od mene ![]() Nema prepravanje , ne ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
dva razlicni patishta...
|
|
![]() |
|
Pat ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Самиот збор „форум“ си кажува. Тоа е место, плоштад, каде што се собира обичниот, или пак не толку обичниот народ, да си позборува, да озборува, да искаже свои убедувања, да си каже што мисли итн. додека продава или купува краставици и патлиџани. Нема ништо нереално во тоа, освен што електронскиот форум ја премостува просторната и временската оддалеченост, што само по себе го исклучува физичкото присуство, се разбира. Ама во тоа нема ништо лошо. Лошо е кога тоа е поврзано со перверзности, манијакалност, злоупотреба на податоци и слични идиотизми.
|
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..tuku,..opshto,....ama samo za nekoi zaglaveni vo vakvata stvarnost. ...inache , potpolno si vo pravo, ![]() ..preku mi e od ...takvite..."solarnici" tuka! |
|
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ме разбираш ти ,друже...
![]() |
|
![]() |
|
nekoi,...i te kako se ...zaglibeni v vakvata realnost!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се замислив сега...оти на форумов има толку сезнаjковци колку и надвор од него....оти бе, сите сакат да солат памет, е безразборно дават совети кои никоj и не им побарал...дури не му текнало дека има потреба од совети.
тука сите знаат се за секого...и се интересуват од секого...jас такова чудо не бев видела досега... може би жална вистина е ,но се пак виситна---ми е гаjле за сезнаjковците на форум, толку колку и за тие во стварността. и...остаjте ме да дишем со полни гради !!! аман више!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |