![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10911092109310941095 1364> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ako prasuvas za nea , taa kje e edna od malkute osobi so sindrom na povekje licnosti vo eden cerep ... znaci , SOLITER situacija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
јас не ја знам...не дошла овде да зачури денес
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Која мисија? Изимисија ли? |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Што да тресете?
И да прашам.... Која е ваа Командантица? |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
е бидна...ај ќе дојде Алан после ќе донесе нова
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ostaj go palestinec ... si ima svoja misija toj na forumov ... jas e cekam taa maskiranata za duet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
опни го сервисот за кафе
![]() пепењарата нека стои за тресење, да не тресиме по подот ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Ја опнав...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() опни она пепељарана од ѕид...нели гледаш како сме фино расположени...тоа музика,тоа алкохол,цигариња подразбираат се... |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
еве го стигна Палестинецов за опнување
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Кого треба да опнам?
|
|
![]() |
|
браво мори Анжелинче...не ми текнуваше па тоа ти е...
чекајте да ја слушнам уште 2-3 пати па јас ќе фатам микрофонот...само,прво да ми ветите дека храбро ќе издржите до крај! |
|
![]() |
|
a da e pricekam , mozebi kje se vrati pa da opneme nesto u duetu
![]() |
|
![]() |
|
i saban saulic ako treba .... ionaka kosava pocna da mi smeta a mislev i da pocnam da prodavam za izrabotka na periki
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10911092109310941095 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |