![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 107108109110111 566> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денес спиев до 10 станав уште поболна од вчера се тешев дека ке ми пројде едвај се напив малце кафе се трудев да не ми е лошо бев до банка глумејки ок сум а се препотував на шалтер и бев во пазарење (таква болна)
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....denes.......smrznav
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...nagaziv na gomna i ne primetiv dur ne i se kaciv u kola, a ona mi vika :
- Prdna ? - Ne mor, na sum takov. - Pa so smrdi tolku ? I koa ono pod cevelot zoltenikava mekost i tragovi po patosot dodeka sum se smestuval, me izbrka, gi brisev cevlite od trevata, a ona mi frli 50 den ![]() Dodeka me vozese taksistot toj duskase so nosot kako nesto da ne mu e jasno i naednas mi rece deka voziloto mu e vo defekt. Znaev deka laze. Si zaminav peski doma... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ДЕНЕС ПАК ПРОБЛЕМИ СО СОФТВЕР ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Denes bev na rabota ...skoro me poludea .... ama ne se otkazav ..... pa otidov na rodenden i sega sum 100% luda
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Од сабајлево некако не ми се станува од компјутеров... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Denes se naspav,se odmoriv,sega ke odam malku na vozduh da se prosetam
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..denes naporedo teram i kujna i kompjuter...mesam kifli...kroasani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
.... sega sednuvam pred pc a do koga ke vidam
![]() nemam mnogu vreme denes site se doma ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Denes e glavobolja od vina.....a za 2-3 saati pak ke se prodolzi so misijata-klin se klinom izbija
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Denes sum si happy...nekako si imam predpraznichno raspolozneie..
uste snegce mi fali... ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
денес....само се прозевам
![]() Изменето од mrzla - 21.Декември.2008 во 18:51 |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Denes mi nedostiga duri i poveke od vcera ....
![]() Изменето од Lady Blue - 21.Декември.2008 во 19:11 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
денес една ја измарширав.....
епа неможе секогаш истото...... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 107108109110111 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |