![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 339> |
Автор | |||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Сдк..Во мнгу небитна положба сум доколку тоа го потврдам ќе биде без некоја тежина...
![]() Но eбeм га...Со извинување очекував цензура. ![]() |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Кој збор сакаат...
а за казни... небитна ствар... а, нели...?
![]() |
|||
![]() |
|||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||
Сдк...Кој сум јас да ти кажам но,има начин за цензурата де.
Само кажи кој збор. ![]() Но доколку после следат казни не се знаеме. ![]() |
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
сдк....нешто е труло во државава македонска.....
|
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
СДК... кога јадењето и пиењето ќе ти биде... послатко од... е**њето... тури му К*рот... толку е... П.С. Модератори, цензурата создава губење на смислата... уствари на мислата... СДК... Кад сам попио прво пиво... ![]() Изменето од којсумјас - 24.Септември.2014 во 18:20 |
|||
![]() |
|||
||
СДК...
не можам бе да се помирам со тоа дека... како ти е пишано... така ќе биде... нема шанси... па макар и да е вистина... |
|||
![]() |
|||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||
Podobro da sum zmija otkolku chovek. Podobro da si magare nego chovek.
Ne zaboravajj, pogolem shtetnik od chovekot nema. ![]() Изменето од evangeline - 24.Септември.2014 во 07:26 |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
И за мене правеле споредба дека сум мајмун или магаре ама некој да ти каже дека си змија значи сака да те погоди баш во слабата точка
|
|||
![]() |
|||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||
Офтопик си, ама стварно така ми рекоа емилчо ![]() Среќа што не беа обични змии па да се утешам малку
![]() |
|||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Стварно ли така ти рекле ?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ooooo, od denes kje stanam losha! Kako shto mi rekoa koga ja razgleduvavme zooloshkata, ene ti gi rodninite, zmiite
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
СДК.. сезоната БОДИ е отворена
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
||
Zimaaaaaaa, mi smrznaa koskite od sabajle po bankive
![]() Uzas!!! |
|||
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Сдк,време е за есенска гардероба:)
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |