![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 525> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi plesemo
cjeli dan i noc
mi plesemo na na na na
cjeli dan i noc
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
eden stih
i uste eden stih i uste eden stih ama mi e dosadno breeee ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
HERE I GO AGAIN
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Who knew
|
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
dal da placam il da peam tvojot lik ne mi kazuva...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
zakon se
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
i keep crying...i keep trying for you
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
i was cryin'when i meet you
now i'm tryin' to forget you
your love is sweet misery.....
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
sometimes i feel like i don't have a partner, sometimes i feel like my only friend
is the city i live in
the city of angels
lonely as i am
together we cry
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ja imam neko ko ljubav zeli
a on je daleko ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЈАС ИМАМ НЕКОЈ, КОЈ ЗА ЉУБОВТА МОЈА КОПНЕЕ, НО ТОЈ СЕ УШТЕ Е ДАЛЕКУ . ВАКА ЗВУЧАТ ПОБАВО ДЕВОЈЧЕНЦЕ... ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
И ОВА СЕ СТИХОВИ,
СЕТИ СЕ, ТОГАШ КОГА ДЕНЕС ЌЕ БИДЕ НЕКОГАШ. СЕТИ СЕ , КОГА ЗА МНОГУ РАБОТИ НЕМА ДА СЕ СЕТИШ. И ЗАПОМНИ! ТОГАШ ЌЕ ДОЗНАЕШ ДЕКА СИ САКАЛ, АКО УСПЕЕШ ДА СЕ СЕТИШ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ти што ми ја украде душава ТИ
Што ми ја зароби младоста.. за што ке патам во животот за кого ке дадам СЕ |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |