![]() |
|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 133> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Паганче знаеш кое е моето и твоето ОПШТО МИНАТО??????? Членови ФОРУМ ИДИВИДИ. А ОПШТОТО МИНАТО НА МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА Е ДЕКА СЕ ГЕОГРАФСКИ ВО ЕВРОПА. ![]() ![]() ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Вие сте убедени дека вашата историја е апсолутно објективната, ние сме убедени дека нашата историја е само наша и не е на распродажба.
Ние не ве негираме, вие не се обидувајте да не присвоите. Толку. Прашањето на темава е: зошто преку искористување и манипулирање со прашања од минатото (како и овие баналните од секојдневието) вашата држава преку притисоци и закани со уцени се обидува да оствари политички цели? И кои политички цели? |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
незнам што е смешното
барем имаме посока нетребе да имаш PhD по квантна физика да разбереш дека тешко ке ги стигнеш оние кои са биле 100 години понапред а вие уште сте со петотарка на грбот |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
- zatoa , bugarite treba i da urgiraat za da ja primat shto pobrzo makedonija .....za da ne bidat prvi...po korupcija,...a, posledni po mnogu drugi raboti....kako shto e sega.
![]() друже брза , сосем логично и реалнно размислување . секоја чест
![]() а што се однесува до проблемите кои го мачат балканот во целост , јас предлагам да се направи една балканска унија на народи во која ќе се брише све а почне со пишување на нова историја ...... зошто вака НЕ ЈА БИВА
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Брзичкиот , не знам што да додадам...
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
somebody there,....said:
"Нивните министри ич не ги лажат эатоа државата им е оценета од ЕУ како најкорумпирана во ЕУ и нормално имаш карикатури во вид на тоалет шоља која ја прикажува Бугарија како што служи на ЕУ." - zatoa , bugarite treba i da urgiraat za da ja primat shto pobrzo makedonija .....za da ne bidat prvi...po korupcija,...a, posledni po mnogu drugi raboti....kako shto e sega. ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
Ние: да славиме Илинден заедно (мислам само на 1903) Вие: не сакаме - илинденот е само наш Ние: ОК - можем и сами да си го славиме (во грешка сте ама не ни е проблем) Значи БГ историjата нема проблем - секоj (со изклучок на МК) ja признава МК историjaта има проблем - многу проблеми - може да си мислите дека проблемот е во целиот свет. Ова си е ваше право - но кога отворите историска книга или историски форум надвор от МК - опс - проблем Е на целиот останал свет му е се таа дека вие имате проблем - голема работа дека некви си мислат нешто кое не е верно - ако вас ова не ви е проблем - ОК Е тешкко ке ме разберете ама што да сторам Изменето од да бе - 11.Август.2009 во 14:55 |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Мислам не се потребни емоции...политиката не е емоциjа, а риалити..
Секоj погрешен ход се плакjа при тоа прескапо. |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Кому му е неопходна ретроспекција сам си кажа, не се потребни понатамошни коментари. ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Супер за некое време ќе однесете закон за кој сака да стане бугарин оти сте имале демографска криза,и може ќе се јават Ескими,Абориџини и Индијанци за да не одат затвор во своите држави.
Ќе имате тогаш многу народ,па и не ќе мора да се сексате за да напрајте други,ќе ви идат од сите краишта на светот,цела багра во бугарија ќе се собере. |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
Прифатили сме тоа факт од нашето совремие. Ние излезохме. Но има потреба од една ретроспекциjа каj вас, нели?. Толку за минатото Изменето од pagane - 11.Август.2009 во 14:46 |
||
![]() |
||
|
Многу цинично: вие сте тие што треба да не пуштите и да ни дозволите да одиме каде сакаме... под услов признавање на општо минато???!!! ![]() Вие, чијашто држава ЕУ секојдневно ја критикува и опоменува за неисполнети обврски и ве санкционира на неколку полиња?!! Спуштете се малку на земја, ако има нерасчистени работи од историјата оставете го проблемот на компетентните (историчарите) - политичарите се за други работи. Оставете ја историјата на историчарите, ако имате проблем со неа, и престанете да не условувате со се и сешто! Излезете од минатото, прифатете не такви какви што сме - МАКЕДОНЦИ и проблемите сами ќе се решат. А признавањето на државата не е заборавено, но не е заборавено и негирањето на македонскиот јазик и македонската нација! Толку за сомнежите и недовербата!!! Изменето од Анастеа - 11.Август.2009 во 14:43 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Виде сега како се фати за мамка Пагане,во небрано се закачи до врат мило ![]() ![]() ![]() Фотографијата е ФОТОМОНТАЖА. Поздрав Пагане Изменето од Анастеа - 11.Август.2009 во 14:42 |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |