![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10371038103910401041 1869> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DOBRO UTRO...OVDE NEKOJ ZA KAFE.CAJ-MUABETI....MNOGU SPIETE BE LUGE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
leka nokj Callidus
![]() |
||
![]() |
||
Callidus ![]() Нов член ![]() СССР Регистриран: 13.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
не знам за тебе,ама мене ми иде веке сон на очи...
добра ноќ ![]() |
||
Not one step backwards!!!
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
i ja chekam ama kako shto trgnala rabotata pak ke me razdeni
![]() |
||
![]() |
||
Callidus ![]() Нов член ![]() СССР Регистриран: 13.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
|
не,станав пред отприлика 17 часа,и чекам да ми се приспие |
||
|
||
![]() |
||
|
stanav odamna, a koga ke spijam ne znam...vakva sum
![]() ti sega stana? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
IQ...сега стана,или сега ке спиеш
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
bye bye realna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
добра ноќ реална...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Ajde Dobra Nok od mene.........pa utre pozdravete mi ja simpatichata tetkica.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
|
ranobudnik ne sum...iako se trudam de ![]() |
||
![]() |
||
|
taka e, bitno e drushtvoto a ne mestoto ![]() ![]() a ti uchish vo ova vreme? ![]() |
||
![]() |
||
|
види...не си сама ![]() само во овие часови тешко е да разликуваш ранобудник од ноќна птица... пример...IQ |
||
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10371038103910401041 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |