![]() |
|
Тресни што прво ќе ти падне на памет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 186> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Toj za epten konkretni raboti go koristi kompjuterot
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
ма ги чита и стално едно те исто-Ај молим те стани,компјутеров е да се користи за конкретни работи!
Ја ќе станам и ко ќе видам кои се конкретните работи-што ќе видам-Пак некои бркотници и пукотници! Лудило од конкрет(ен)изам. Ауф,ако го прочита ова утре ќе бидам тазе разведена. ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
а башка што у негово присуство "немогу да се одразим" док ми диши у врат ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
a i ja gi tj igraju
|
||
![]() |
||
|
поентата е во тоа што кога он ќе се прибере дома насилно ме отстранува од форумов за да ги игра оние неговине Кантер страјк,Кол оф дјути итн. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
tresnujem gu |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ne me spijunira ama eve ti da znaesh deka mazot ti pishuva na nekoj forum neshto, nema da vidish shto napishal?
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Sto mora da ti gi cita "glupostite", te spijunira
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
nejkum da mi gi chita glupostive ovde bre haha ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
за што зборуваме ??????
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Zarem toa e nesto tajno
![]() |
||
![]() |
||
|
pa shto ima da znae
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Zbogum
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |