IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10191020102110221023 1553>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:12
Originally posted by la fille la fille напиша:

Greni, od toa mora da e...napolniv 18 i gotovo...se mi se ispomesa...uste malku seker vo prav namesto soda bikarbona ke stavam vo testotoзадоволствоmarijana, ama ic ne sum po seriite...dovolna mi e ovaa serija ovde
sakas da reces pocna da sukas? e ajrija neka e
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:13
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

e vidi sega kleveti...pa shto e ova nevaspitanje.... la fille treba da pocnesh da mavash po malku... zdravo marijana...i dobar ti den...

fiks, a ti si od tipot "na ogledalce ogledalce koj e....na svetot?"голема%20насмевка

sto se ovie "kitki" tuka:)) narcisi i slichni stvari..

leto..uste kitki da nema...
tuuuu neozbilnostголема%20насмевка
a fix sega se fixirase ili odamna e tuka?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:14
shto be ,koj, kade ,nekoj ke mesi pita???..aaa...eve jas nosam kiselo mleko devojki...vie zasukajte rakavi i zamesete nekoja tepsija....

Изменето од fiks - 14.Јули.2008 во 15:17
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:14
ovaa ke me poludee..ne mi dava da komentiram..ili me isklucuva ili haos mi pravi na ekranot..ili na baba slikata mi ja pokazuva na cel ekran??

a so brojkite pojma nemam sto eлутина
2
3
4
5
6
7
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:15
ova..ili jas sum brzata ptica...ili vas toploten udar ve fati
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:16
fiks prv pat se fiksiral tuka na 18.04.2005 granny...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:16

Originally posted by granny granny напиша:

pojma nemam..ima nekoj problem

epten mi e milo sto te citamтрепкањезадоволство
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:16

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="100%">
<T>
<TR =overItem(this) style="CURSOR: default; : #ffffff" ="mouseClick('1')" =outItem(this)>
<TD =pStyle style="FONT-SIZE: 10px">ovaa ke me poludee..ne mi dava da komentiram..ili me isklucuva ili haos mi pravi na ekranot..ili na baba slikata mi ja pokazuva na cel ekran??

a so brojkite pojma nemam sto eлутина
</TD></TR>
<TR =overItem(this) style="CURSOR: default; : #ffffff" ="mouseClick('2')" =outItem(this)>
<TD =pStyle style="FONT-SIZE: 13px">2</TD></TR>
<TR =overItem(this) style="CURSOR: default; : #ffffff" ="mouseClick('3')" =outItem(this)>
<TD =pStyle style="FONT-SIZE: 16px">3</TD></TR>
<TR =overItem(this) style="CURSOR: default; : #ffffff" ="mouseClick('4')" =outItem(this)>
<TD =pStyle style="FONT-SIZE: 18px">4</TD></TR>
<TR =overItem(this) style="CURSOR: default; : #ffffff" ="mouseClick('5')" =outItem(this)>
<TD =pStyle style="FONT-SIZE: 22px">5</TD></TR>
<TR =overItem(this) style="CURSOR: default; : #ffffff" ="mouseClick('6')" =outItem(this)>
<TD =pStyle style="FONT-SIZE: 31px">6</TD></TR>
<TR =overItem(this) style="CURSOR: default; : #ffffff" ="mouseClick('7')" =outItem(this)>
<TD =pStyle style="FONT-SIZE: 49px">7</TD></TR></T></TABLE>
jas narediv mojata slika da ja ima zgolemeno...znas...se podmladiv pa to a brojki...ignoriraj..ili prasaj fille
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:17

star lisec...samo nov nik
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:18

pojma nemam..ima nekoj problem

epten mi e milo sto te citamтрепкањезадоволство
ma da me vidis sega...da nemav usi krug ke pravev so ustata..se nadevam po cesto ke se citame
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:18

pa de izjasnise kako sto kolku itn..da barame podatoci od CIA..za nas poneinformiranite:))) ako sakash razbira seсреќа
"recycle your mind"
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:19

jok star lisec star nick....edno vreme neaktiven ..i taka
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:19
a ikonata sto treba zadovolstvo da pokaze....riknala..pa ova mi iskaca
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:19

збунетостизненадување..ne?
"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10191020102110221023 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,563 секунди.