![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 959> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HAPPY
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Emi so da vi kazam,em so ke kazam........Arno da se kazit-Arno da bidit
Изменето од veda |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Fala na prasanje,dobra sum.Super maximalno opustena a bogami i nasmeana sega
![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
sum bil i podobro |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
денес сакам сите да ве гушнам, имам напорен ден пред мене ама не ме плаши
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
pasko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Zdravo jas sum nov clen i mnogu sum sreken sto sum so vas
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Јас сум ептен ХЕПИ шо еве пак крадам време да пишам збор два на форум колку да не ме заборавите |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
lele mnogu mi e strav momentalno ovaa po informatika isprashuva, tret cas pravam pismena italijanski, 5ti cas makedonski isprashuva, 6ti cas fizika isprashuva, iiiiii 7mi istorija pravam test!!!!! pa nema smisla..... a inace koga ne bi bilo seto ova bi bila eeeeeeeepten HAPPY.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Писмена италјански е да сум таму Алекта, радо би ти поткажала се:))
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Vallerija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
IVANA, ..i jas sum happy... AMA ME ZABORAVI NA MAIL |
|
Sekogas so Vas
|
|
![]() |
|
WORHOLL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
aj dojdiiiiii jas nemam nisto nauceno...... TAPA SUM!!!! |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |