![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 123> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ni tekna na Nosferatu ( KinskY go glumese) a nemam pojma zasto
( zasto mi tekna, a ne zasto go glumese Kinsky) |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
mi tekna na dvete macinja sto mi se izgubija preeska
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mi tekna na letoto 2004 koga bev vo Paris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
На времето кога играв Sony PlayStation... Леее, пак ми се игра, ама не ми работи
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
на претходниот летен одмор во Охрид,и подобро да не ми текнеше,многу лош одмор
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ke odmaram 4 dena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
на тоа дека ме заеба иако и верував
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
на кафе во манго со друштво од клас,ќе ми фали тоа
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
mi tekna na NEGO
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
a mene pa...deka utre sum u skolo
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
mi tekna deka utre sum na rabota
![]() |
|
|
|
![]() |
|
narednata nedela ima samo 3 rabotni dena
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
dzandar zbira
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na edni oglasi sto me nasmeale:
- "Star majstor mesti parno na plin " Znaci ke dojde nekoj so bastun i ke tropka so nego niz kuka, so naocari so debeli stakla i pak ke utnuva, nema da moze da go dodrzi pa ke se pomoca na pola pat do wc. Ke gnjavi : - Eee, sinko u nase vreme kako se rabotesee. I dolgo ke ti se vrtka niz kuka kao da ti e roden dedo, a moze tuka i da si rikne, pa nikoj ne doaga po nego i trosok na tvoja smetka oti komsiite ke posvedocat deka sigurno ti e rodnina stom tolku dolgo e kaj tebe i takaa. I " Se baraat dvajca dupaci, so minimum tri godini rab. iskustvo za rabota na teren " |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |