![]() |
|
Солзи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | ||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koga boli, boli, jebi ga, ke places togas ako ti dojde.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
кога плачам, не мислам, не можам да мислам....тогаш срцето зборува...некогаш од тага раскинато, некогаш од радост воскликнато....
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Eh, se rasplakav pred nekoe vreme, posle godini drzenje kako karpa.. pa jebi ga..
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Мислам на тој за кој се заслужни солзите!!
![]() ![]() ![]() Секако гледам да не дојде до солзи али и кога ке дојдат што побрзо барам излезно решение зашто после извесен период кога сето оа ќе помине ќе се смеам а тогаш кога ми било тешко сум се сеќирала и плачела!! Затоа треба и да се сакаш себре си и да не дозволуваш некој да ти стамне заслужен и достоен, вреден ни за една солза!!!!
![]() |
||
![]() |
||
anne ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
|
pitaj me mene ja ke ti kazam |
||
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Чудна работа...Кога сум повредена умеам да ги стркалам на само или ептен ако не можам да се воздржам..
Од среќа па не се ни трудам да ги сокријам. ![]() ![]() ![]() ![]() Морам да го издвојам фактот на кој не можам да му се изначудам и најдам некое прикладно објаснување за тоа.. Има еден ден во Годината кога за Велигден кога ке почнат камбаните да чукаат ми рипа срцето како лудо, мислам од гради ќе излезе... На челата таа церемонија со самото отварање на вратите и велење Христос воскресе мене ми се тркалаат солзи по лице... Од многу мала ми е ова, не знам ни како дошло ни како да го спречам едноставно тече од година во година... |
||
![]() |
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
Definitivno se slozuvam so faktot deka ima situacii koga mozes da zaplaces od radost, no najcesto solzite doagaat koga covek e navreden i razocaran
![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
|
Solzite doagaat koga sakas da se oslobodis od tovarot sto go zafatil tvoeto strce, koga si razocran, navreden, napusten, osamen, i po nekogas i od sreka mozes da zaplaces.
|
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
Solzite doagjaat koga boli vo dusata , no i togas koga sme vozbudeni poradi nekoj znacaen i ubav nastan...
Ivin, bas ubavo koga tvoite solzi doagjaat koga mozes da gi kontroliras, znaci ne se rezultat na tvoite cuvstva tuku kako robot, stisni kopce i ete solzi.... |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
SOLZITE DOAGAAT KOGA JAS KE IM DOZVOLAM
![]() Изменето од ivin - 17.Јануари.2007 во 03:31 |
||
![]() |
||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
Ajde be luge ne li vi se dosle do sea nikogas solzi
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Кога се чувствуваш осамен..... ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Се сложувам, не мора да е партнерот, може и другарка да те натера да плачеш... Ама знаете како викаат, оној што вистински те сака никогаш нема да те натера да плачеш..... Само што јас не верувам во тоа.... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |