![]() |
|
Ти простувам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 37> |
Автор | |
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
me iznenaduva Vie so vaseto zivotno iskustvo taka da razmisluvate .Tocno e , sekoja greska ima svoja tezina ,no taa paga samo vrz nasite pleki.ako ne prostime nema da moze da se oslobodime od nea .
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Скршениот леб не се лепи. Така на една особа која сме ја заборавиле- отстраниле не треба повторно да се навраќам. Животот е динамичен и нема време за ретроспективи. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...НЕ ПРОСТУВАЈ!!!..ВО СПРОТИВНО,КРЕНИ РАЦЕ И...СВИРКАЈ СИ ПОСЛЕ....!!!СЕ ДРУГО..ДРУГИ ШТО ЌЕ ТИ КАЖАТ...ЌЕ ТЕ ИЗЛАЖАТ!!!...И ДА НЕ МИ ВЕРУВАШ,ПАМЕТИ ГИ МОИТЕ ЗБОРОВИ...НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА ТИ ПРИТРЕБААТ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Na drugi...mozebi i mozam da prostam
Najteshko mi e da si prostam sebe si.. |
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
i sto pravis?
si vrakjas so ista merka ili nesto poloso! ![]() |
|
![]() |
|
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Brzo prostuvam a uste pobrzo zaboravam.... UZivaj vo zivoto i ednostavno prodolzi ponatamu....
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
moze da se prostuva ... no barem da ima toa nekoj efekt ... ako si odat rabotite po staro ... nekoj ke te jadosuva ... nie da prostuvame ... moze toa da go izdrzam nekolku pati ... posle toa ke znaci deka i ne vredi da se prostuva ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
e, toa e zdrav zivot |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
GODINI NA LJUBOV SE ZABORAVAAT PORADI EDEN MIG NA OMRAZA.
A ZOSTO DA BIDE TAKA? |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
rainman ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
ekaterina znaes zasto, zasto pogolema bila omrazata nego lubovta
|
|
![]() |
|
rainman ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
ekaterina , gledam deka si pametna devojka i znaes da procenuvas situacii, bi sakal da znam nesto za tebe
|
|
![]() |
|
zdr ekaterina, kako si, gledam deka znaes da procenis situacii, sakam da znam za tebe
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
zdravo i ti posakuvam dobredojde na forumov blagodaram sto "od prva" me proceni...ha, ha, ha pozdrav |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
ovde ne komunicirame na vakov nacin, no ti prostuvame-nov si.
|
|
people are strange
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |