![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 25> |
Автор | |||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Denes,..eden prijatel me prasha neshto slichno....
Se mislev...rekov,...porano,...na vremeto trebashe da gledam poveke vo zemjata,onamu kade gazev koga odev...... Изменето од mamma - 13.Март.2008 во 10:32 |
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Да го вратам времето немаше никогаш да влезам ТАМУ и ќе им кажев на моите за СЕ
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
,....bi go nashol ,....aco,....i bi ja donel tuka negovata krv,...da mu napravat DNK,...i ednash zasekogash da im se zatvorat muckite,....na nekoi,...!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
vo gumite ke pukas??? ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
||
bi izmenila mnogu raboti ................no edna e sekogas najbitna...............
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ma ke ja kinam i ic ne ja pazam |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
ТА, УВЈЕК СМО МИ У ЊЕМУ...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
navistina....sto bi napravila koga bi go vratila vremeto??? kazi mi...istoto??? ne veruvam!!! Изменето од kejt-d-grejt - 14.Март.2008 во 20:42 |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...mnogu ne bi promenila...samo bi si rodila ushte edno dete...po moznost zensko...
|
|||
![]() |
|||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
||
Ke si go dozavrsam fakultetot po sekoja cena
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
АКО МОЖЕ БИЛО КОЈ ТЕРМИН..ТОГАШ СУМ ЗА ОНОЈ ПРЕД ДА СЕ РОДАМ....
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
samo napred brat ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
bi zel us 1 kilo vino.....
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
sega veke nisto.......it's too late
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |