![]() |
|
Зеленчуци без кои не смеете |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||||||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Септември.2007 во 00:30 |
|||||
|
||||||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||||||
![]() |
||||||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Извинете грешка, ова треба да се префли во исхрана
![]() |
||||||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||||||
![]() |
||||||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|||||
jas bez praski ne mozma i zatoa gi jadam mnogo
|
||||||
![]() |
||||||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|||||
се од горе наведеното имам пробано. брокулата баш и не ми се допадна, но црвена зелка обожувам. целерот е застапен во супата на мајка ми, ама од кога ке се вари 30 минути на шпорет не верувам дека ке остане витамин во него. порано многу мразев магдонос, но бидејки морав да го конзумирам поради неговите дејства се навикнав и сега ми е незамисливо да го нема во салата.
од зеленчук најмногу сакам краставички |
||||||
![]() |
||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||||
krastavichki,a?,
![]() ![]() a,jas ne sakam, crn patlidjan,...bamji,... |
||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||||
![]() |
||||||
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
|||||
patlijani, krastavici, zelka, marula.
Posebno salata od patlijani i krastavici so rendano sirence odozgora...mmmmm, mljammm ![]() |
||||||
KAKO SE VIKA DEVICA NA KINESKI?
NIKO NIJE CHUKO |
||||||
![]() |
||||||
MX-8441 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
|||||
Не се откажувам од ниту еден зеленчук.
|
||||||
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
||||||
![]() |
||||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||||
Сите ги конзумирам.
|
||||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||||
![]() |
||||||
KikoMC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
|||||
Trebashe da mi se slu4i neshto za da po4nam da se ishranuvam kako shto treba .Mi izvadoja masti vo krvta i samo na zelenchuk sum
![]() |
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||||
домати... и во лето и во зима
![]() |
||||||
![]() |
||||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||||
Obavezno-neizostavno
|
||||||
![]() |
||||||
stole ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
|||||
Сите зеленчуци што можам да ги одгледам.
|
||||||
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот?? ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|||||
портокали
|
||||||
![]() |
||||||
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
|||||
Нинче ма? |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |