![]() |
|
Ловец или плен ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Август.2007 во 21:11 |
Kratko i jasno! Kakvi ste vo ljubovta i kakvi iskustva ste imale do sega? Dali ste bile "uloveni" ili ste "lovele"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas mislam deka nema poubavo iskustvo od toa da "lovis" odnosno da se izboris da osvois nekogo a istiot/tata da misli deka ustvari toj/taa lovi.
![]() |
|
![]() |
|
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
И Ловец и Плен. Секогаш завршувало добро.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
секој некогаш се нашол во двете ситуации...и да биде плен но и да биде ловец....еве на пример јас...почесто сум пленот...ама и како ловец сум искусна
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
a zosto e vazno koj kogo lovel?
vazno e toa sto
i dvajcata sakale da bidat "uloveni"
![]() |
|
![]() |
|
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Предаторот одненадеж станува ловен.... Или самосилување слеџа.... |
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
jas sum lovec, i toa LOVEC
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
иииии мис опасна....
![]() |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
I vo dvete ulogi sum sjajna , ama mnogu me rani koga sum plen ama sepak ja vodam igrata :)
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
Covekot ponekogas e mnogu slicen na zivotnite. Nekoi se "vegeterijanci" ili "trevopasci" a nekoi ednostavno "zedni za lov"
![]() ![]() ![]() ![]() Ima vozbudlivo vo ova. ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
i dvete sum gi pominala ama toa prvoto pogolem predizvik mi bil odsekogas....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Taka e,ako ne ja "ulovis" posle lesno mozes da izgubis interes...ama ne sekogas
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
epa sega, koga me lovele ne znaci deka sum gubela interes i deka mi bilo pomalku vazno, tuku ednostavno od maska gledna strana-bar jas taka mislam, maskite poveke vo denesno vreme sakaat da gi lovat...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Pa i ne bas , ako nema trud nema ni mnogu strast i zelba , Ubavo e ramnoteza vo ova igra oti i dvete vo pregolema mera se dosadni i gubenje vreme . Ama posto ne sum masko , samo gatam i kazuvam od svoe iskustvo Изменето од MissSexy - 29.Август.2007 во 12:50 |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |