|
Албанци малтретираат Македонци |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Мај.2007 во 23:14 |
" Ako ne ste procitale vo dnevniot pecat potocno vo Dnevnik, vo cetvrtokot vo srednoto medivinsko uciliste D-r Pance Karagozov imase krvava tepacka koja rezultirase so dvajca ucenici od treta godina od mojot klas da zavrsat na urgenten, a drugi dvajca da sedat sami vo policiskata stanica "Beko" bez nilkoj da gi primi.
Tepackata pocna bidejki 4 Albanci, vise ne znam ni dali se albanci ili divjaci, go zafatija WC vo internatot bidejki tamu imame casovi i ne mozevme da vlezeme pa se pozalivme na profesorkata koja gi izbrka. Koga si otidoa, se zakanija na dvajcata drugari od mojot klas deka ke jadat kutek ova go citiram.
Na golemiot odmor koj zapocna 10 min posle toa, Albancite koi by the way se prva god, povikale 2ca od po 30 god. da gi istepaat moite drugari, pa ovie si dosle so boksiraci, kaisevi, kamenja i so use ne gi pretepale i udrile profesorka koja se obiduvase da gi spreci i izbegale. Imame kameri koi navodno rabotat i ne bile dokaz veli direktorot a imame i obezbeduvanje koe samo muva devojki - znaci e pedofil i pie kafe i ne e tuka koga treba.
Ova se se slucuva vo skolskiot dvor nikoj od site tuka so bile ne reagira pukaat seir znaci. Sega sakat da ni zamackat oci i da ja zataskaat celava rabota, ama ne se predavame pa mojot klas i jas ve zamoluvam da ja prenesete vestva sekade da se znae so se slucuva i ovie Albanci ustvari divjaci da se izbrkaat os sekade ednas za sekogas. "
|
|
Makedonija na Makedoncite!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е ни првпат ни последен пат, се додека имаме такви директори по школите!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку тепачка не е на одмет,супер ви направиле шиптарите некој ке си помисли дека Македонските машки стануваат педерчиња,КОГА ВИШЕ ке застанете на нозе и нема да се жалите по директори туку малку ке се степате.На крајот на краиштата нели викаат било битно да се учествува.УФ ШТО НЕ СУМ МАШКО
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
врсници да, ама овие викнале 30 годишњаци, мислам има разлика, нели, формално правно?
едно е школска тепачка, друго е малтретирање од страна на повозрасни. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Galimatijas
Нов член Регистриран: 21.Март.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa so pedercinjata, dearest Cindarella, site znaat deka proporcijata na pedercinja megju [cipitarite e za 7-8 pati povisoka otkolku kaj koja i da e druga evropskla rasa.
A tebe, ako ti imponiraat, slobodno spandjaj se so niv, i onaka od poodamna mi smrdis na loj!
|
|
Sve je sranje
I pisanje je sranje, ako si okrenut prema vetru... I kako god se okrenuo, dupe ti je pozadi... MAO |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Галиматијас да не се пронајде во текстот мој погоре извини ако е така несакавКако што кажав да бев машко ке застанев и ке се тепав,сама ако треба а не да бегам од Шиптар тие се многу големи кукавици ама оние како Галиматијас видиш попрво со лојче ке се премачкаат и ке се педеришуваат отколку да застанат и да се степаат
|
|
Sailor
Сениор Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bring them on!
Da gi stavi Sailor na drebong malce!!! |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еххх, додека има плачковци, и ќе си играат со нив Нема врска што се, албанци, срби босанци, македонци... Ако имате срце у вас нема никој да си игра со вас |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site siptari vo Jadransko more.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа јас во средно си одев со сатар во ташна...за секој случај
|
|
Galimatijas
Нов член Регистриран: 21.Март.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sensei, ne se sl*gam..
Kakvo Jadransko more, bre!
Od Jadransko more moze da ispliva i da se vrati....
Rekov na drugo mesto-samo zubna pasta...pa setne od tubata neka bega!
BELJA KECHE - BELA ZUBA
ZUBNA PASTA - IREDENT!
A za Amerika sto mnogu ja `sakaat`, ovaka:
DANAS U AVGANISTANU
SUTRA U VASEM STANU
Sa ljubavlju prema islamu....
U S A
|
|
Sve je sranje
I pisanje je sranje, ako si okrenut prema vetru... I kako god se okrenuo, dupe ti je pozadi... MAO |
|
Galimatijas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vie, Cindarella, koi ostanavte tamu se plasite od taa smrdlivca i sunetisana bagra.
Nie ovde si imame malku poinakov mentalitet..ama nejse.
Velis, da bese masko...ama, ne si...
Baba da imase k*re, dedo ke ja vikaa, taka li?
A ti dali si premackana so siptarsko lojce ili so eden drug bioprodukt "Made in Scipitaija", toa samata najdobro si znaes.
Da ne bese lojosana, ke ti recev, dojdi da vidis kolkav peder sum...
Ali, posto si lojosana, ke ti recam...A sto se to mene tice, gospodicna?
|
|
Sve je sranje
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи сепак педер си а?Ова ти го напиша да не биде после дека некој ти го вметнал зборот у текстотМенталитет имал он у Австралија,абе ти асален ли си море,што имаш ти таму што е твое,ти си таму дојденец како и сите,едноставно печалбар "можеш да вокаш по стритот додека да спечалиш за карот" ништо повеке,на утакмиците несмеете да идете од грците бидејки ке ве премлатат од ќутек а оваму ке ми продаваш кој што треба да прави со шиптарите.Ај бркај си работа и не се замарај со нас,ние како знаеме така ке се справиме со ситуацијата а верувај дека не има и тие што знаеме да се справиме со ситуацијата
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може цела линија за козметички производи, поготово сапун за трлање петици. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |