![]() |
|
Накит |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
ThA-BiTcH ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Февруари.2006 во 16:21 |
Дефинитивно секоја девојка/жена го има во изобилство и никогаш не и е доста!
Каков накит носите вие? |
|
* Blonde Bitch *
*~*~* I was born a BITCH! What's your excuse?*~*~*~ |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so?ne zaebavaj... ja nosam kozicki na raka...toa nakit e be? ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Zarem mazite nesmeat da nosat nakit? Eve i ja ponekogas nosam kozicka na raka. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
abe toa ne e nakit...nakitot e svetkav i so znam ja tamu...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Dobro de, eve nosam i edno zlatno lance. Se priznava li toa? |
|
|
|
![]() |
|
dobro de koa si zapnal
![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Slusaj, ako se na stipka ne se vazi |
|
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Osven eden prsten i saat ne nosam nisto,obetki u zivot nemam noseno,ustvari kako bebe ama nonstop gi krsev i na kraj majka mi se otkaza |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Освен еден прстен и часовникот кој ги носам,тоа се подароци од мојата баба, друго не носам од накит и не го обожавам.
Асесори како како додатоци да практикувам,а особено ми е драга бројаницата на мојата рака. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
mari20 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Од накит носам само една златна алка сто ми ја подари мајка ми за роденден и еден златен прстен...Ни мене накитот не ми се допаѓа многу...Тоа е убава работа да носиш алки,воопшто накит,но не и премногу тракатанци..Исто така и мажите можат да носат..не викам дека не..Но,јас накит не носам многу..
|
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
![]() |
|
I am a bitch ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() |
|
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Jas imam mnogu nakit od belo zlato i od cisto zlato. Ne praktikuvam nakit od slonova koska bidejki slonovite se zagrozeni zivotni.
Inaku nemam prsteni bidejki gi mrazam. Gi obozavam moite obetki i lancina od belo zlato.
Najmnogu se gordeam so mojot sat so 3 dijamanti koj go naracav od amerika i za nego plativ "debela" suma na pari. Изменето од sexyemma - 20.Јуни.2006 во 20:03 |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
obavezno sekogas nosam nakit .......
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
Fergie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
imam mnogu nakit, a redovno nosam obetki, alki i lance
|
|
http://images.google.com/images?q=tbn:qajDy69_pHdiaM:http://network.news.com.au/image/0,10114,5026789,00.jpg
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |